French Wardrobe System: First Shoplog

NL: Het is 2 september en dat betekend dat het volgen van het French Wardrobe Systeem officieel is begonnen. Hoe ik het ga aanpakken met de 5 items die ik wel mag kopen weet ik nog niet precies, maar het shoppen van basics gaat (tot nu toe) best goed. Afgelopen vrijdag ben ik samen met een vriendin naar Amsterdam geweest voor een shopmiddagje. Dit was dus alvast een test om te zien of ik mij aan dit systeem kan houden en ik moet zeggen; het ging beter dan verwacht! :) Op de één of andere manier gaf het feit dat ik alleen basics mocht shoppen veel rust. Het hielp wel dat mijn vriendin ook voornamelijk op zoek was naar basics, dus samen zijn we prima geslaagd. Mijn nieuwe basic aanwinsten zijn: 

ENG: It's the 2nd of September so that means that my challange of the French Wardrobe System has officialy began. How I'm going to pick the 5 items that I am allowed to buy is still a question for me, but shopping for basics is going quite well. Last Friday I went to Amsterdam with a friend to shop. This was the ultimate test to see if I'm capable of following the FWS and I have to say; it went better than expected! :) Somehow the fact that I was only allowed to shop basics gave me a zen feeling. It also helped that my friend was as well on the hunt for basics, so together we ended up with some nice things. This is what I bought: 
 High waisted black jeans 
High waisted light blue tregging 
White & Black basic shirt
White blouse

NL: Vrijwel alles komt van H&M behalve de witte blouse. Ik ben van plan om later wel te investeren in betere basics maar H&M leek mij prima om mee te beginnen, ik ben immers nog steeds een arm studentje ;) De witte blouse is van Forever21 en past misschien niet helemaal in het basics lijstje omdat het geen standaard witte blouse is, maar het is wel een blouse dat heel makkelijk te combineren is en ook netjes staat. De komende 3 maanden, september/oktober/november, mag ik dus nog maar 5 items kopen (met uitzondering van basics). Ik ga er heel goed over nadenken en waarschijnlijk zullen jullie verschillende wishlists langs zien komen waaruit ik vervolgens mijn favorieten zal aanschaffen. Ik ben er klaar voor haha! 

ENG: Almost everything is from H&M except for the white blouse. I plan on investing in better basics later but for now this seems like a good start to me. After all, I'm still a poor student haha. The white blouse is from Forever21 and it's probably not very basic because it's not like the standard button-up blouses, but it's easy to combine and it looks pretty chic. The upcoming 3 months, September/ October/ November, I'm only allowed to buy 5 items that are not on the basics list. I'm going to think this over really well before I decide to buy anything. I will probably make several wishlists and along the way pick the items that I love most. I'm ready haha! 


Follow

4 opmerkingen

 1. Leuk om te zien wat je koopt! Wil er zelf ook aan beginnen maar twijfel of het bij mij past.. (Ohja het kan zijn dat je mn comment 2x ziet maar mn mobiel is aan het spacen, sorry!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje ! Dat is leuk om te lezen :) Je comment is trouwens netjes 1x verschenen, dus niks aan de hand. En er is maar 1 manier om erachter te komen of het bij je past; proberen ;)

   Verwijderen
 2. Good luck with the challenge! I love both pairs of jeans you bought!

  The Velvet Black | UK Style & Beauty Blog

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!