OUTFIT | Untitled

NL: Dit is de eerste keer dat ik geen titel wist te verzinnen voor een blogpost, dus dan maar 'untitled'. Afgelopen dagen waren gevuld met een wirwar van emoties. Het is lastig te beschrijven maar het verlies van oma geeft een mix van verdriet en warmte. Onze familie is zo close, en zoals ze het zo mooi kon zeggen; 'het is allemaal van mij'. Ik ben erg blij met alle mooie herinneringen en ik zal ze voor altijd koesteren <3  

ENG: This is the first time that I couldn't come up with a title for a blogpost, so I made it 'untitled'. The last few days have been filled with so many strong emotions. It's hard to describe but the loss of my grandma gives a mix of tears and warmth. Our family is so close, and as she used to say; 'it's all mine'. I'm happy with all the beautiful memories and I will value them forever <3 
Blouse: H&M
Shirt: H&M
Jeans: H&M
Bag: H&M 
Shoes: (only thing that's not from H&M, whoops haha!) Mysty Woman


Follow

4 opmerkingen

 1. Dat heb je mooi gezegd over je Oma. Familie is ook erg belangrijk, het is gewoon fijn dat je close kan zijn met je familie en elkaar juist nu kan steunen. Ik ben blij dat je ook bij mijn familie hoort :)
  Mooie sportieve outfit !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje :) Ik ben zelf ook blij dat ik bij jou familie hoor, daar kan je ook duidelijk de goeie band die iedereen met elkaar heeft voelen :)

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!