Victoria's Secret Store Amsterdam

NL: Op 24 september opende zich de 2e Victoria's Secret winkel van Nederland, en wel in Amsterdam Centraal Station! Laat dat nou net op de route naar huis zijn haha... :D~ Toen ik het nieuws hoorde van de tweede Victoria's Secret winkel in Nederland was ik heel enthousiast en ik hoopte dat het een grote winkel in de Kalverstraat zou worden. Maar helaas, de winkel zit gevestigd in de Ij-passage van Amsterdam Centraal en is erg vergelijkbaar met de winkel van Schiphol. Voor bh's, pyjama's, joggingpakken en bikini's moeten we nog steeds naar het buitenland, maar de winkel bied wel en groot assortiment aan luchtjes, body crème/lotion/wash, toilettassen en onderbroekjes. Ik ging natuurlijk niet met lege handen naar huis ;) De Pure Seduction body cream ruikt heerlijk dus die nam ik mee en ik wilde graag een onderbroek testen (haha dat klinkt raar maar ik hoor altijd van mensen dat het ondergoed van Victoria's Secret super fijn zit, dus vandaar :P ) Wat vinden jullie van de opening van deze tweede VS winkel in Nederland? En zijn jullie er al geweest?

ENG: On the 24th of September the 2nd Victoria's Secret store opened in The Netherlands. The store is based in Amsterdam Central Station, which is my transfer station for every journey to Maastricht and home. What a shame, haha.... :D When I heard the news about the new VS store I was really excited and I hoped for a big store in the center of Amsterdam. But unfortunately the store is very small and looks a lot like the one on Schiphol Airport. For the bh's, pyjama's, jogging suits and bikini's we still have to travel to other countries, but what the store does offer is a big assortment of parfumes, body cream/lotion/wash, bags and panties. Of course I did not go home without buying anything ;) The Pure Seduction body lotion has such a amazing smell so I bought it and I also bought one pair of panties. What do you think of this new store? Do you shop at VS a lot??

Follow

8 opmerkingen

 1. Ik ben er nog niet geweest, maar het ziet er in ieder geval super mooi uit. Alleen jammer dat ze internationaal nog geen bh's etc verkopen. Dat mag echt wel snel gebeuren. xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is zeker wel de moeite waard om er een keertje te kijken :) ook al vond ik de body lotions ect. wel overpriced (14 euro ps). Ik vind het persoonlijk ook jammer dat ze nog geen bh's verkopen in NL. Maja zo blijft het wel speciaal ;)

   Verwijderen
 2. Ik ben er nog niet geweest, ziet er super mooi uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er is zeker werk gestoken in het opzetten van de winkel :)

   Verwijderen
 3. Oh grappig, ik liep er toevallig langs afgelopen vrijdag maar had helemaal niet door dat deze nieuw was. Leuk dat je al een aantal dingetjes hebt meegenomen, ben benieuwd hoe ze bevallen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. OMG haha! Volgende keer even binnenstappen dan ;) De body creme is heel fijn en ruikt heerlijk en de onderbroek zit ook erg fijn, ik ben verkocht haha!

   Verwijderen
 4. Oh wat een fijn nieuwtje! Ik ben echt gek op Victoria Secret, en dan met name op de heerlijke zoete bodysprays! Volgende week ga ik weer naar Amsterdam, dus dan zal ik direct een kijkje nemen. Wel jammer dat 'ie weer zo klein is en we nog steeds dingen uit het buitenland moeten bestellen... Bedankt voor het delen :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ook <3! Ik heb nu Pure Seduction body creme en Coconut Vanille bodyspray. Allebei kan ik echt aanraden als je van zoete geurtjes houdt. Graag gedaan btw haha!

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!