NEW IN: A Black Bag

NL: Nog een basic die ik heel graag wilde aanschaffen was een zwarte tas. Bij de H&M zag ik deze hangen. Hij voelde goed stevig maar ik twijfelde, dus heb ik hem eerst een paar dagen laten hangen. Toch bleef hij in mijn hoofd rondspoken. De grote van de tas is namelijk perfect voor school en werk. Mijn schrift, boeken, tussendoortjes en werkspullen passen er allemaal tegelijk in! Ideaal dus :D 40 euro had ik er wel voor over nu dat ik investeer in basics. Ik gebruik de tas nu ongeveer een week en vind hem heerlijk, geen gesleep meer met duizend plastic tasjes whoehoe! Je kunt de tas hier vinden~ 

ENG: Another basic that was on my wishlist was a black bag. At H&M I saw this one, it felt like a strong bag but I was in doubt so I left it for a few days. Still I couldn't get it out of my mind. The size of the bag is perfect for school and work. My notebook, books, lunch and work clothes fit in all at once! Ideal! :D 40 euros is a good price in my opinion now that I invest in basics. I've been using the bag for one week now and I love it, no more dragging around a thousand plastic bags haha! You can order the bag here
Wat vinden jullie van mijn nieuwe tas?
What do you think of my new bag?

Follow

12 opmerkingen

 1. Ik heb deze ook al een tijdje en gebruik 'm elke dag! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ken ook een meisje die hem al een tijd heeft, blijft erg mooi bij haar!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Best veel mensen hebben deze tas inderdaad, eerst wilde ik hem daarom ook eigenlijk niet kopen maar ik ben blij dat ik het toch wel gedaan heb ;)

   Verwijderen
 3. Deze tas is erg leuk. Ik heb ook al op het punt gestaan om hem te kopen maar dan in een andere kleur.

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa he :) Ik twijfelde zelf ook heel erg of ik de zwarte wel wilde want de groene kleur is ook zo mooi! Maar zwart past gewoon overal bij dus uiteindelijk is dat hem toch geworden.

   Verwijderen
 4. Mooie tas en leuke post!! Bedankt voor je lieve en leuke reactie op mijn blog! Ik zal binnenkort een post doen over mijn studie en wat het allemaal inhoudt :) Leuk dat je mijn blog leest! Liefs Laurence

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! :D En graag gedaan~ Ik kijk uit naar de post over je studie xx

   Verwijderen
 5. Toevallig deed ik gister mijn tas dicht en had ik opeens mijn rits in mijn handen...dus nu moet ik een nieuwe tas kopen waar zowel mijn laptop, boeken en sportspullen tegelijkertijd in kunnen..
  Wordt een hele klus, dus mocht je nog een tas weten:graag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oei haha dat is niet zo fijn ! Ik weet hoe je je voelt, de tas die ik zocht moest dus ook echt wel groot genoeg zijn voor mijn werkkleding, schoolspullen en lunch. Maar ik kan deze tas dus echt aanraden! Er zitten ook nog drukknopjes aan de zijkanten die je open kan maken waardoor de tas nog groter wordt :)

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!