Sundays Moodboard #1

NL: Ik zat al een tijdje met het idee van een inspiratie-post in mijn hoofd maar steeds kwam het er niet van om er ook daadwerkelijk eentje te maken. Nu dat het nieuwe schooljaar is begonnen vind ik het de perfecte timing om met de categorie te beginnen. Elke dag kijk ik wel eventjes op Pinterest en Tumblr en vanaf nu zal er dus elke week op zondag een moodboard van mijn favoriete plaatjes van die week online komen :) Ik hou zelf heel erg van inspiratie posts, wat vinden jullie?  

ENG: I've been thinking about making an inspiration-post for a while now but somehow I never really put action into it. Now that a new school-year has started I think it's the perfect timing to also start with this new category. I look on Tumblr and Pinterest a lot and from now on every Sunday a post about my favourite pictures of that week will be added to my blog :) Personally I love inspiration posts, how about you? 
Sources: PinterestTumblr

Follow

6 opmerkingen

 1. This is a beautiful mood board. I like the soft & subtle colors. :]

  // ▲ itsCarmen.com ▲

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige moodboard! Ik ben dol op de subtiele, lichte tinten. Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Monique :) Ik hou zelf ook heel erg van de minimale zachte stijl, dus dat zal nog wel vaker terugkomen in mijn moodboards ;)

   Verwijderen
 3. Heerlijke inspiratie! <3
  XxX
  www.wendyvansoest.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een super leuk moodboard, hier houd ik van!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!