Outfit | Sunny Autumn Days

NL: Op Pinterest zag ik dat veel meiden spijkerjasjes over een lang vest dragen zodat ze deze beginnende herfstdagen nog geen dikke jas aan hoeven. Ik vind dat het er leuk uitziet dus stelde ik zelf ook een look samen met een spijkerjasje en een vest :) Toevallig brak de zon net door tijdens het fotos maken en dus kon ik, voor waarschijnlijk de laatste keer dit jaar, mijn zonnebril even opzetten. Op de achtergrond zie je echter wel een dreigende wolk hangen haha. Dat geeft een leuk effect vind ik ;) Ennnn bijna weekend! Hebben jullie nog plannen? 

ENG: On Pinterest I saw several girls wearing denim jackets over a cardigan to avoid wearing big coats at the beginning of fall. I think that it looks cool so I decided to wear it myself as well :) Just when I was taking pictures the sun came through and, probably for the last time this year, I could wear my sunglasses. On the background you can see a big black cloud though haha! It gives a cool effect I think ;) Annnddd it's almost weekend! Do you have fun things plannend? 


 Denim jacket: C&A
Cardigan: Primark
Shirt: H&M
Jeans: H&M
Shoes: Allstars
Scarf: H&M
Sunglasses: Primark

Follow

4 opmerkingen

 1. Jaaa, all stars! Love it <3 Ik vind het kleurtje van je cardigan ook erg mooi trouwens! Fijn weekend! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! :D Allstars zijn zo fijn~ Hoop dat je ook een fijn weekend hebt gehad ;)

   Verwijderen
 2. Jaaa, ik ben ook zo blij met mijn All Stars. Mooi outfit <3

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!