French Wardrobe System: Fall Wishlist #1


Fall wishlist 1
NL: Het is bijna weer tijd voor studiefinanciering en dus leek het mij een goed moment voor de eerste French Wardrobe wishlist van deze herfst. Tot nu toe heb ik alleen netjes basics gekocht (zie shoplog hier en hier) en voorlopig heb ik daarvan niks nieuws nodig. Dan blijven de 5 items die ik nog wel mag kopen dit seizoen over en daar ben ik heel goed over na aan het denken. Het leek mij dus wel handig om gewoon om de zoveel tijd een verlanglijstje te maken, en de items die blijven hangen, die schaf ik dan uiteindelijk aan. Ik ben van plan om tot 3 oktober (dan is de Glamour shopping day) niks te kopen, maar stiekem weet ik al dat dat niet gaat lukken omdat ik volgend weekend naar de nieuwe VS winkel op het station van Amsterdam ga haha! Maar afgezien daarvan ben ik dus niet van plan om te shoppen en nog goed aan het nadenken over de 5 items. 

Op dit moment weet ik al wel zeker dat ik heel graag een grijze sjaal wil aanschaffen en een fijne wijde trui. Daarnaast vind ik het ook leuk om een bordeaux rood of grijs jurkje in mijn kleding kast te hebben, en hoe gaaf is die omslag jas <3 Hmmm kiezen is lastig haha! Gelukkig heeft het allemaal geen haast want voor nu schijnt nog de zon :) 

Heb jij al een item in gedachten dat je echt graag wilt aanschaffen deze herfst?


ENG: It's almost time for my loan to be transferred to my bank-account so I thought it would be a good idea to make the first wishlist for fall. Up until now I've only purchased basics (which you can read about here and here) and I won't be needing more any time soon. So now only the 5 items which are different from the basics are left to buy for the next 2 months. I've already been thinking very seriously about which items I would like to purchase. I decided to make several wishlists and the items that I keep thinking about will be purchased. I'm planning on not buying anything until October 3rd (Glamour shopping day), but secretly I know that I won't keep that promise because next weekend I'll be visiting the VS store which recently opened in Amsterdam, haha! But besides that I won't shop ;) 

At the moment I already know almost for sure that I want to purchase a big grey blanket scarf and a wide warm sweater. But I'm also thinking about a grey or bordeaux red dress, and how cool is that wrapped coat <3 Hmmm choosing what to buy and what not will be hard... Lucky I'm not in a hurry as the sun is still shining these days in the Netherlands :) 

Do you already have an item in mind which you would like to buy this Fall? 

Follow

14 opmerkingen

 1. Ooooh, wat een heerlijke wishlisht zeg! Lijstjes maken isecht mijn ding. Heerlijk vind ik dat!
  Een leuk herfst jurkje ontbreekt nog in mijn kast hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi ik hou zelf ook echt van lijstjes ;) Ben blij dat je het leuk vind~

   Verwijderen
 2. De jurkjes/tuniekjes zijn erg leuk! Zelf wil ik graag mooie laarzen aanschaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oehh jaa het is dat ik al te veel schoenen heb, maar een paar mooie laarzen zijn altijd goed natuurlijk :)

   Verwijderen
 3. ik heb bij zara twee truitjes gekocht van 12,95 in het okergeel en kaki groen, die zijn heel leuk! denk dat jij ze misschien ook wel wat vind :3 oh en een cashmere trui in het pastelgrijs van mango ^^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leukk!! Vooral die cashmere trui van de mango, zoiets staat al heel lang op mijn lijstje <3

   Verwijderen
 4. Prachtige wishlist! De jurkjes zijn echt ontzettend tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die jas is zo mooi šŸ˜ Zelf wil ik nog kijken voor een paar lage laarsjes, wordt lastig met mijn maat, maar moet ze gewoon vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa he! Ik was ook direct verliefd <3
   Ik begrijp hieruit dat we binnenkort gaan shoppen en voor jou op schoenen jacht gaan? ;) Dat moet helemaal goed komen!

   Verwijderen
 6. Ahw, die grijze sjaal is een mooi basic item die al lang op mijn wishlist staat!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!