August Outfit Recap

 NL: Augustus is echt voorbij gevlogen! In deze maand vierde ik volop vakantie en stonden er super veel leuke dingen op de planning. Daardoor is het maken van outfit foto's er soms een beetje bij in geschoten, whoeps. Deze maand zijn er dus maar 4 outfits waar je je favoriet uit kunt kiezen. Elke outfit heeft een speciale herinnering voor mij dus ik vind het zelf moeilijk om een keuze te maken ;) In september ga ik weer meer mijn best doen om outfit foto's te maken! Welke outfit vind jij het leukste? 

ENG: August really has gone by so fast! This month I celebrated the summer holiday to the max and did sooo many fun things! But because of that I also forgot to make outfit photos, whoops. So this month you can only choose from 4 outfits. Every outfit holds a special memory for me so I can't decide which I like best ;) I promiss that in September I'm going to shoot more outfit pictures ! Which is your favourite? 
 1. Solar 2015!
 2. When in Paris, wear stripes
 3. The second day in Paris
4. Somewhere over the rainbowWhich is your favourite?

1. Solar 2015
2. When in Paris, wear stripes
3. The second day in Paris
4. Somewhere over the rainbow
Poll Maker

11 opmerkingen

 1. I really like your somewhere over the rainbow luck. Nice & colorful. :]

  // ▲ itsCarmen.com ▲

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind somewhere over the rainbow , heel erg leuk!
  Liefs xo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Reacties
  1. Ik vind het jurkje het leukst omdat het laat zien dat je langzaam veranderd in een mooie classy women ! (daarna nummer 1)

   Verwijderen
  2. Dankje! :) en Ineke ook bedankt (je beantwoord nu alleen een reactie van iemand anders ipv alleen het bericht haha) ik probeer ook mijn stijl wat meer classy te maken sinds kort :)

   Verwijderen
  3. ohhh wat raar, ik moest al 6 keer opnieuw beantwoorden want elke keer was hij weg, beetje storing had ik denk ik :)

   Verwijderen
 4. When in Paris, wear stripes! Een van mijn favoriete outfits van de maand :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Celine ^^ Ik heb ook goeie herinneringen aan die outfit <3

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!