Back To School Outfit

 NL: De eerste week van school zit er al weer op en ik moet eerlijk zeggen dat ik het erg wennen vind. School zelf is op dit moment nog niet heel erg druk maar het combineren van school, werk en bloggen vind ik nu al lastig. Ik had zondag en maandag al een beetje vooruit gewerkt dus deze week kwamen er netjes blogposts online. Ik hoop alleen dat ik het vooruit werken de komende tijd kan volhouden. Het belangrijkste op dit moment is het vinden van het juiste ritme en een goede planning samenstellen. Als dat voor elkaar is dan komt de rust vanzelf weer terug :) Hoe bevalt het school/werk jaar jullie tot nu toe? En hebben jullie misschien nog planning tips?

ENG: The first week of  school has already ended and I to be honest; I really have to get in the right rhythm again. School is not very busy atm but the combination of school, work and blogging is what I find difficult. On Sunday and Monday I had prepared some articles so this week was not a problem when it comes to blogging, but I just hope that I can keep this up. The most important thing at the moment is to find the right rhythm and make a good planning. If that succeeds than the peace of mind will come back :) How is school/work treating you at the moment? Do you have tips for a good planning? 
Top: H&M
Skirt: Zara
Bag: Mysteryland
Sandals: Van Haren
Earrings: Beadle
Bracelet: ZAG

Follow

6 opmerkingen

 1. Wat een leuke outfit! Ik vind je oorbellen onwijs mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Monique :) Ik heb de oorbellen ooit voor mijn verjaardag gehad, ze zijn echt perfect om een basic outfit te verfraaien ~

   Verwijderen
 2. Die rok is echt super tof. Het staat je heel erg mooi. En doe maar rustig aan hoor, ik kom ook echt tijd te kort, maar je bezoeksters zijn heel lief. Die begrijpen dat wel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Claudia :) Ik ben blij dat hij mooi staat want op de fiets zit hij echt vreselijk haha, dan schoof hij zo snel omhoog xD
   Ik ben blij dat ik niet te enige ben met tijd tekort :) En bedankt voor je lieve reactie, de rest van mijn lezers blijven ook lief commenten ook al duurt het soms wat langer voordat ik weer wat post. Dat waardeer ik heel erg~

   Verwijderen
 3. Wat een leuk tasje!! Toffe outfit :)

  ♥♥♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!