Outfit | Welcome Autumn

NL: Vandaag is het begin van de herfst en ik moet zeggen dat ik best zin heb in dit najaar :) Lekker cozy binnen serie kijken met thee of warme chocolademelk, koffie dates in sfeervolle cafeetjes, warme oversized truien, mooie herfstkleuren, Pumpkin Spice Latte van de Starbucks, kaarsjes, en zo kan ik nog wel even doorgaan haha! 
Gelukkig is het weer niet direct omgeslagen naar koud en regenachtig, want dat zijn de twee dingen die ik minder leuk vind aan het najaar. Als ik s'ochtends op de fiets naar school rij is het fris maar zodra het zonnetje doorbreekt is het foto's maken zonder jas nog prima te doen :) 
Ik heb ook mijn blog banner veranderd van zomer naar herfst. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Nu ga ik snel mijn huiswerk afmaken en daarna HNTM kijken met Celine. Gezellligg~ 

ENG: Today is the official beginning of Autumn here in the Netherlands and I have to say; I'm looking forward to this season. The coziness at home, drinking hot chocolate, going on coffee dates in cozy cafes, oversized sweaters, beautiful Autumn colors, Pumpkin Spice Latte from the Starbucks, candles, I could continue this list for a lonnggg time haha! 
Luckily the weather is not suddenly cold and rainy, because those are the two things that I don't really like about Autumn. These days when I ride my bike to school in the morning it's cold, but later when the sun comes through it's still warm enough to make outfit pictures without the need of a jacket :) 
I changed my blogs banner from summer to Autumn as well. I hope you like it. Now I'm quickely going to finish my homework and then watch Hollands Next Topmodel with a housemate. Have a nice evening~
Blouse: Primark
Shirt: Abercrombie & Fitch 
Jeans: H&M
Shoes: Loavies
Earrings: Loavies
Bracelet: Primark

Follow

12 opmerkingen

 1. je bent zo mooi en fab! <3 je haar word trouwens ook weer lang!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankkjje >///< Dat is heel lief van je! En ja he! Dat vind ik zelf ook, ik twijfel of ik het binnenkort weer zal laten bijwerken~

   Verwijderen
 2. Mooie outfit! Ik ben stiekem garderobe-gewijs nog niet helemaal klaar voor de herfst, ik hou echt van zomer op dat vlak ^^ Fijn ook dat je je banner aanpast, ziet er leuk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Haha nee ik stiekem ook niet, heb maar 2 truien :')

   Verwijderen
 3. Prachtige herfstoutfit! Ik vind je blouse prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje :) Ik heb die militaire blouse in April gekocht en hij past bij bijna elk seizoen, echt een hele fijne aankoop <3

   Verwijderen
 4. Wat tof gecombineerd zo met je streepjes shirt. Dat ga ik ook en keer doen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijke herfst look! <3

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke outfit! En HNTM is altijd heel erg gezellig met jou :D

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!