TAG - Liebster Award Travel Style

Het werd weer eens tijd voor een tag :D In januari werd ik getagd door Dalinka van Placefuly voor de Liebster Award Travel Style. Ik dacht altijd dat er alleen een gewone Liebster Award bestond en heb geen idee hoe deze uitbreiding over reizen is ontstaan, maar dat maakt het niet minder leuk om hem in te vullen ;) het verschil met de gewone Liebster Award is dat de vragen voor deze award vast staan. Je bedenkt dus voor de mensen die jij tagt geen nieuwe vragen. Laten we de vragen eens bekijken:

Wie is jou ultieme reisheld?
Okee, haha, direct al een lastige vraag. Ik heb namelijk geen idee! Ik kijk niet veel reisprogramma's en lees ook niet super veel reisblogs. Hmmm, ik denk dat ik geen vaste reisheld heb maar ik heb wel veel respect voor bijvoorbeeld Jennie (van Jenniefromtheblog) omdat zij toen alleen naar Amerika was gereisd voor samenwerkingen. Dat vind ik best knap :)

Waar krijg je travelvibes van?
Van Pinterest en Tumblr, daar staan zoveel mooie foto's op en ook vaak tips met leuke plekjes om te bezoeken. Ik krijg ook travelvibes van bloggers die veel reizen, zoals Marianna (Mariannan). Zij reist elk jaar wel een stuk of 6 keer naar toffe steden zoals Parijs en New York. Haar foto's stralen altijd het luxe van de steden uit en dat vind ik prachtig. 

In wiens voetsporen zou jij willen treden en waarom?
Ik denk dat ik hier ook in de voetsporen van Marianna zou willen treden en dan zou ik terug lopen haha! Al die reizen naar New York zoals zij het beleefd heeft zou ik ook willen mee maken. 

Wat is jou favoriete travel quote?

Wat is jou favoriete reisboek en waarom?
De oude foto albums van mijn opa en oma. Toen zij reisde bestond het internet nog niet en werden ze dus gedwongen om met de lokale bevolking te praten. Daar schreef mijn oma prachtige verhalen over. Alles wat ze leerden en meemaakten dankzij de hulp van de lokale bevolking, dat kan je niet vinden op het internet :) 

Welke gadget gaat altijd mee in jou reiskoffer?
Mijn fototoestel :D Niets is leuker dan de foto's later terug te kijken en herinneringen op te halen van die bepaalde reis. 

Wat is de mooiste plek waar je ooit hebt overnacht en waarom?
 In de zomer van 2012 ben ik samen met mijn moeder en broertje een week naar het eiland Zakynthos bij Griekenland gereisd. Het was zo'n chille vakantie en ons hotel lag gewoon bijna op het strand haha! S'avonds kon je cocktails drinken aan het strand en genieten van de sterren. 
Hoe hou je in je eigen huis de herinneringen aan je reizen levend?
Ik heb één foto van mijn stage naar Japan op canvas laten afdrukken en verder bewaar ik altijd kaarten van de plekken waar ik geweest ben en die hang ik dan op :)

Wat was voor jou het moment dat je de knoop doorhakte om een blog te starten?
Uhmm okee dat is een behoorlijke switch van onderwerp haha! Om eerlijk te zijn weet ik niet meer zo goed wat mij deed beslissen om een blog te beginnen. Mijn eerste blog begon ik op mijn 16e en toen wilde ik vooral mijn ideeën over Japanse mode kwijt zonder dat mijn familie en vrienden er kritiek op konden geven :P 
Wat voor deze blog de knoop doorhakte was gewoon het feit dat ik toe was aan wat nieuws haha~

Waar sta je met jou blog over 5 jaar?
Pfoe, dat is lastig. Ik denk dat mijn blog nooit echt groot zal worden omdat er gewoon al teveel blogs zijn en mijn leven is ook niet echt speciaal ;) Maar dat betekend niet dat ik stop met bloggen in de toekomst. Ik denk dat het bloggen al teveel deel uitmaakt van mijn leven om het te laten gaan. Alleen al als dagboek vind ik het super leuk. Dus over 5 jaar hoop ik nog steeds zo bezig te zijn met bloggen als nu en ik hoop een gezellige vriendengroep van bloggers te hebben opgebouwd :) 

Dat was het! :) Nu is het tijd om de tag door te geven. Ik tag: MariskaDinja en Celine.

Waar krijg jij travelvibes van? 

7 opmerkingen

 1. Ik wist ook niet dat deze variant bestond! Wel leuk ingevuld! :) -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een toffe tag! Ik reis zelf bijna nooit en vind er ook weinig aan, hoewel ik in 2014 wel genoten heb in het Schwarzwald. Mijn reisheld is trouwens die presentator van Railaway. Vind dat zo'n interessant programma.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yay leuk ingevuld Eva! En ik ben niet zo'n quotes persoon, maar de reisquote die jij hebt geplaatst vind ik wel echt heel mooi en heel waar!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa het is me gelukt om niet al te lang erover te doen om hem in te vullen haha! :D ben blij dat je hem leuk vind~

   Verwijderen
 4. Heel leuk ingevuld en bedankt voor de tag! Ik heb nog een andere tag in de wachtrij staan dus ik wacht nog even met het invullen :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!