A Picture Says More Than A 1000 Words

NL: Een paar dagen geleden werd ik benaderd door Photogifts.nl met de vraag of ik een review wilde schrijven over hun webshop. Als bedankje mocht ik een foto laten afdrukken op een materiaal naar keuze :) Een leuk idee dus ik wilde graag samenwerken, alleen had ik geen flauw idee wat voor foto ik wilde laten afdrukken... Na een tijdje te hebben rondgekeken in op mijn computer kwam ik tot de conclusie dat ik graag een foto van Japan wilde laten afdrukken. Alle foto's die ik in Japan heb gemaakt staan op mijn computer en op mijn blog, maar ik heb nog geen enkele foto laten afdrukken.
Tijdens mijn reis naar Japan heb ik veel geleerd en ben ik echt gegroeid als persoon, het moment waarop ik dit heel sterk voelde was tijdens de reis naar Kyoto met vriendinnen. We bezochten een Japanese tempel met bijbehorende tuin en daar hing zo'n rustgevende en mooie sfeer. Als ik deze foto bekijk dan voel ik weer diezelfde rust en wordt ik herinnerd aan dat moment en hoeveel kracht het mij gaf :)

ENG: This is a review about a Dutch webshop so I will only write in Dutch today, sorry. A new English article will be uploaded tomorrow :)
___________________________________________________________________________________________
Over de webshop
Bij Photogifts.nl kun je je eigen foto laten afdrukken op verschillende materialen. Zoals een foto op hout, canvas, plexiglas, dibond en nog veel meer. De beschrijvingen van de materialen zijn erg duidelijk zodat je precies weet wat je besteld. Ook staat onderaan de beschrijving van het materiaal een fijn overzicht van de afmetingen en wat het gaat kosten. Mocht je toch nog vragen hebben over het product dan kun je de klantenservice bellen en staat een medewerker je direct te woord :)

Over het ontvangen product
Ik heb gekozen voor een foto op canvas met de afmeting van 60 x 40 cm. Ik heb nog nooit eerder een foto op canvas in bezit gehad dus ik kan het niet goed vergelijken, maar de kwaliteit van de foto is erg mooi en de kleuren zijn heel helder. Aan de achterkant van het doek zit een mooie houten lat wat het geheel verstevigd en waar het schilderij ook aan kan worden opgehangen.
Over de service
Het contact met Photogifts.nl verliep erg soepel en ik kreeg netjes de tijd om een mooie foto uit te zoeken. Toen ik mijn keuze had gemaakt en doorgestuurd ontving ik binnen 4 dagen de foto. Zo'n snelle levering maak ik niet vaak mee, helemaal top dus! :D De foto was goed verpakt in een kartonnen doos en werd daarin nog extra beschermd door een zachte laag schuim. Over de service heb ik echt niks te klagen~


Ik ben erg blij met mijn foto en ik ga zeker weer gebruik maken van Photogifts.nl als ik een foto wil laten afdrukken :) Kenden jullie de Photogifts webshop al?  


Follow

Dit artikel is onderdeel van een commerciele samenwerking

5 opmerkingen

 1. Super mooie foto heb je gekozen Eva!! Ik wil er eigenlijk ook wel eentje met een mooie foto die ik in Japan heb gemaakt >.< Fijn dat jouw ervaring met Photogifts ook goed beviel!:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Jinn :) Ik ben ook echt blij dat ik voor deze foto heb gekozen, nu moet ik er alleen nog een mooi plekje voor vinden ;)

   Verwijderen
 2. Mooie foto heb je gekozen en ook een mooi verhaal erachter:-) 4 dagen is overigens lekker snel. Mocht ik nog een keer iets op canvas willen laten drukken dan zal ik Photogifts in mijn achterhoofd houden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dankje :) Ik vind het altijd leuker om iets te laten afdrukken als ik er een verhaal of gevoel bij kan vinden. Fijn dat je een positieve kijk hebt gekregen op Photogifts~

   Verwijderen
 3. Het is en blijft een mooie foto! Een foto op canvas heeft voor mij altijd iets extra's. Alsof je wordt meegenomen naar die plek, heel mooi. Ik kende Photogifts nog niet, maar ik ga zeker eens op de site kijken als ik weer een fotocadeau wil hebben!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!