FWS - Autumn Season Results

NL: Normaal gesproken zou ik nu een overzicht online zetten van de outfits die ik in november gedragen heb, maar tragisch genoeg is er deze maand maar 1 outfit online gekomen :') Ik zit een beetje in een dipje qua inspiratie voor outfits en op de momenten dat ik wel inspiratie heb, regent het en kan ik niet naar buiten voor fotos. Ik zal proberen in december weer meer outfits te posten :)

Iets wat wel goed verliep voor mijn blog in november (maar ook oktober en september) is het French Wardrobe System. Dit zijn de resultaten van het herfst seizoen:

 • Meer basics: ik kocht vrijwel nooit basics ondanks dat ik ze wel echt nodig had. Mijn geld gaf ik liever uit aan iets kleurrijks en met drukke print, dan voelde het meer als waar voor mijn geld haha. Nu dat ik het FWS volg koop ik amper nog kledingstukken met drukke print en investeer ik meer in de basics wat zeker helpt bij het combineren van outfits :)
 • Eerst nadenken en dan pas kopen: het FWS heeft ervoor gezorgd dat ik heel kritisch ben geworden in het kopen van kleding. Zo kocht ik voorheen vaak dingen die ik 'wel leuk' vond, nu denk ik eerst heel goed na over hoe ik ze kan combineren en of ik niet al iets soortgelijks in mijn kast heb hangen. 
 • Geen spijt: Ik heb absoluut geen spijt van de items die ik heb aangeschaft. Het enige wat mist is een jurkje, maar de zoektocht daarnaar zet ik gewoon voort in het nieuwe seizoen. Het lijkt trouwens op de collage alsof ik 6 dingen heb aangeschaft, maar ik heb 1 van de 2 truien (in het middelste plaatjes) als basic laten meetellen omdat ik nog geen grijze basic trui had :) 

Het volgende seizoen, de winter, bestaat uit de maanden december, januari en februari. Ik ben er helemaal klaar voor! Doe jij ook al mee aan het FWS? En welk item vind jij het leukste ? 


ENG: Normally I would write a outfit recap today, but from November I only have pictures of one outfit :') I think I'm having an outfit inspiration crisis haha... With this cold weather I like to wear cozy and simple outfits and on the days that I finaly had some real inspiration for outfits, it rained and so I couldn't take pictures. But in December I'll try to shoot more outfit pictures again! :)

Something that did work out well in November (and October/September as well) is the French Wardrobe System. The first season, Autumn, is completed and I didn't break any rules, jeejj! This is the result:

 • More basics: I almost never bought basics before because I would rather invest in something that felt more special and had a patern on it. But now that I follow the FWS I invest more and more in basics and it really helps with combining outfits.
 • Think before you buy: The FWS is also responsible for me becoming super critical when shopping haha. Before this I would just buy everything that I randomly liked, but now I think about the combinations first and also if I don't already own something similar. 
 • No regret: I have absolutely no regret of all the things that I bought this season. The only thing that's missing is a new dress, but my search for that will continue in the new season. Btw, in the collage it looks like I bought 6 items but from the two sweaters (picture in the middle) I counted one as a basic because I didn't have a grey basic sweater yet. 

The next season has started as of today; the Winter! This season contains the months December, January and February. I'm ready! Are you already following the FWS? And which item do you like best? 

5 opmerkingen

 1. Ik zou dit systeem ook moeten toepassen maar heb te weinig discipline ;-) Ik vind vooral de jas erg mooi.

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha, allemaal mooie basics, daar hou ik van en daar heb je ook het meeste aan! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik koop zelf niet heel veel kleding, eigenlijk bijna nooit, dus als ik iets koop ga ik vaak helemaal los, zoals toen met jou. Ik vind je licht grijze trui heel erg mooi! En natuurlijk je jas :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha jaa maar toen viel het opzich nog wel mee toch? Als je verder nooit wat koopt :) En we hadden toen ook nog eens korting ~

   Verwijderen
 4. Eerst nadenken en dan pas kopen probeer ik tegenwoordig ook vaker toe te passen, ik koop ook meteen een stuk minder :D Super leuke schoentjes ^^

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!