The Best Moments Of 2015!

Wat is de tijd snel gegaan in 2015! Ik kan met zekerheid zeggen dat dit jaar goed besteed is :) Ik heb super veel leuke dingen gedaan en gezien. Tijd dus voor een terugblik op alle mooie momenten van 2015. Kijken jullie mee?


Januari
 Ik kan niet geloven dat ik in januari nog in Japan zat haha! Aan de ene kant lijkt het nog maar pas geleden en aan de andere kant alweer heel ver weg. In januari sneeuwde het behoorlijk in Matsumoto, maar dat weerhield de Japanners er niet van om festivals te organiseren. Ook gingen we met de klas naar Kyoto waar we een aantal mooie tempels bekeken en s'avonds in het hotel genoten van de sauna's. 

Februari
 Februari was onze laatste maand in Japan. De week voordat we weggingen werd ik helaas ziek maar gelukkig heb ik met Rachelle nog het kasteel van Matsumoto kunnen bezoeken en we zijn naar een kattencafé geweest :) 13 februari landde ik weer in Nederland~

Maart
In Maart begon het gewone leven in Maastricht weer. Ik kreeg een nieuwe mobiel, de Iphone 5c, maakte kennis met mijn nieuwe huisgenootjes en werd aangenomen als serveerster bij restaurant Kobe. Ook begon ik weer met sporten :)

April
 In april bracht ik meer tijd door met familie. We maakten sushi en natuurlijk was er de Paasbrunch die we elk jaar houden met familie. Ook sprak ik af met vriendinnen van de middelbare school en vierde ik koningsdag in zowel Alkmaar als Amsterdam ~

Mei
 In mei ging ik met mama een dagje naar Rotterdam wat erg gezellig was :) Ook ging ik weer fanatiek door met sporten en kreeg ik het hardlopen onder de knie, en we vierde de verjaardag van een huisgenoot met cocktails.

Juni
 In juni deed ik mijn allereerste designer aankoop bij de sale van de bijenkorf. Ik kocht een toilettas en handtasje van Ted Baker. Ook kwam mijn nichtje gezellig een weekend naar Maastricht. Naast sushi eten en losgaan bij Dancetour heeft ze ook mijn haar kort geknipt :D Eind juni ging ik nog naar Isabelle's diploma uitreiking van Amfi wat ook een hele ervaring was met een show van alle collecties die de studenten hadden gemaakt~

Juli
 Begin juli vertrok ik met mijn moeder en tante naar een zomerhuisje in Limburg. Daar kon ik rustig leren voor de laatste toetsen en genieten van het lekkere weer. Ook kwam Maikel gezellig een weekend naar Maastricht en vierde ik mijn verjaardag met vriendinnen bij Taart. Eenmaal weer in Haarlem vierde ik ook mijn verjaardag met familie, met champagne natuurlijk ;)

Augustus
Augustus was echt een geweldige maand! Het begon met Solar festival waar ik samen met Rachelle en Sophie heen ging. Dit was mijn eerste echte festival en ik genoot er volop van :D Halverwege augustus vertrok ik samen met Maikel naar Parijs <3 daar bleven we drie dagen en genoten we van de warme zomeravonden bij de Eiffel Toren, het lekkere eten en de mooie gebouwen. Augustus en ook de zomervakantie werden afgesloten met Mysteryland festival. Samen met Rachelle en Maikel's vrienden genoot ik nog één keer van de geweldige optreden en de zomerse vibes ;)

September
September was een rustige maand waarbij ik vooral veel aan school werkte en af en toe een lunchdate had met vriendinnen :)

Oktober
In oktober vielen de eerste blaadjes van de bomen, at ik voor het eerst bij Kobe (wat echt heerlijk was) en vierde ik Halloween met vriendinnen :)

November
Het hoogtepunt van november was zeker weten het reisje naar Londen waar ik Isabelle opzocht. We hebben gezellig geshopt, heerlijk gegeten en goed bijgekletst. 

December
December is de maand om door te brengen met familie en vrienden <3 Ik vierde sinterklaas met zowel mijn huisgenootjes als het thuisfront, twee keer gourmetten haha. Ook ging ik met mama naar Den Haag voor de tentoonstelling "Ode aan de Nederlandse mode", echt een aanrader! En ook met kerst was ik bij familie en geliefden.

Zomenteen gaan Maikel en ik naar vrienden om met hen het nieuwe jaar in te luiden :) Ik ben helemaal klaar voor 2016! Er staan veel spannende dingen op me te wachten en ik heb ook wat plannen betreffende mijn blog, maar daar later meer over. Nu wil ik iedereen een mooie jaar wisseling wensen en ik zie jullie in 2016! 

HAPPY NEW YEAR!! 

6 opmerkingen

 1. Wat een mooi en bijzonder jaar heb je gehad Eva! Gelukkig nieuwjaar en hopelijk wordt 2016 net zo bijzonder!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt suuuper leuk overzicht, ook met die foto's zo! Mooi jaar Eva, maak er een mooi 2016 van <33

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo leuk zo'n overzichtje :D Ook heel leuk om zo op het jaar terug te kijken ^^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje ! En jaa dat vind ik ook, vorig jaar had ik ook zo'n overzicht gemaakt en nog steeds kijk ik die af en toe terug :)

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!