OUTFIT | Oversized Sweater & High Boots

 NL: Na een aantal regenachtige dagen scheen afgelopen woensdag ineens de zon! Heerlijk die warme stralen en dat licht dat mijn kamer opvrolijkt. Ik merk dat als het veel achter elkaar regent mijn lichaam en geest in een soort slaapstand raken. Alles is teveel gevraagd en thuiszitten met thee en een verslavende serie lijkt de enige en beste optie. Zijn er meer mensen die hier last van hebben? Gelukkig dus dat vanaf woensdag de zon weer is gaan schijnen en mijn energie weer terug kwam. Ik besloot direct van de gelegenheid gebruik te maken om wat outfit foto's te maken. Deze oversized trui heb ik al een tijdje in mijn bezit en hij zit zo heerlijk! <3 Ik bedenk me nu dat de meeste dingen die ik nieuw in mijn kast heb liggen nog niet in outfit foto's heb laten zien. Daar gaat hopelijk de komende tijd verandering in komen :)

ENG: After a few days of non-stop rain the sun finaly started shining again! I love the feeling of the warmth that the sun gives and how it lights up my room. When it rains this much my body and mind get into some sort of lazy-mode. At that time I don't want to do anything else but drink hot tea and watch series in bed. Are there more people who feel like this when the weather is shitty?
Luckily the sun started shining again and I got my energy back :) Wednesday was the perfect day to make some outfit photo's, it was not that cold and the lightning was good. Now that I think about it, most of the things that I bought the past few months are not worn in any outfit posts yet. So another goal for December is to combine those pieces for outfit phtotos. Now I can only hope that the sun will keep on shining ;)
Scarf: Ingni
Sweater: ONLY
Skirt: H&M
Boots: Van Haren

Follow

3 opmerkingen

  1. Super leuke outfit :D Ik vind dat altijd zo leuk staan zo'n oversized sweater ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die laarzen en de sweater gaan goed samen, en de sjaal geeft er wat meer kleur bij, leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!