French Wardrobe System: Winter Wishlist

Holiday Wishlist
Winter wishlist 2
NL: Ik ben blij dat we in december met het nieuwe seizoen van het French Wardrobe System zijn begonnen want anders had ik sowieso de regels overtreden door een kerstjurkje te kopen ;) Gisteren heb ik met Rachelle geshopt en we zijn allebei geslaagd voor een outfit voor de feestdagen. Toch wilde ik nog deze wishlist online zetten omdat er ook nog andere dingen opstaan die ik graag zou willen aanschaffen dit seizoen. Voor het kerstjurkje ben ik geslaagd dus item nummer 1 van de 5 is alweer binnen. Verder zou ik nog graag een coltrui willen aanschaffen voor de koudere dagen en een leuk bordeaux rood rokje om het mee te combineren :) Deze rokjes van de Mango vind ik echt heel leuk! Daarnaast ben ik ook nog opzoek naar een leuk truitje voor oudejaarsavond. Dan ga ik waarschijnlijk met Maikel en zijn vrienden naar een feest en daarvoor wil ik dus nog een feestelijk truitje aanschaffen. Ik heb ook nog steeds een bon van de Ici Paris en de Kruidvat die voor het einde van dit jaar wel op moeten. Zal ik daar een mooie nagellak voor kerst van kopen of een nieuwe mascara??  First world problems haha! Heb jij al een outfit voor de feestdagen?

ENG: I'm so happy that the new season of the FWS has started this month, otherwise I would totaly have broken the rules by buying a dress for Christmas ;) Yesterday Rachelle and me went shopping and we both found the perfect holiday outfit. Still I wanted to post this wishlist because there are also some other things on there besides dresses for Christmas. A turtleneck sweater for example. I think that January and February will be very cold months with maybe (hopefully) some snow, so a turtleneck sweater would be perfect for those days. I would also love to own a bordeaux red skirt. I love the ones from Mango <3 And on New Years Eve I will probably attend a party with my boyfriend and his friends so I hope to find a festive top for that night as well. And a nice nail polish would also be cool... so many things I would love to purchase haha! First world problems ~ Have you already found an outfit for Christmas?

Follow

5 opmerkingen

 1. Wat een leuke outfits! Vooral de bovenste collage vind ik erg leuk. Ik moet nog even bedenken wat ik ga aan doen met kerst.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjee :) en succes met het vinden van wat leuks voor kerst, komt vast goed ~

   Verwijderen
 2. Wat een mooie collages heb je gemaakt joh! En het zijn hele gave outfits!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aww die jurkjes zijn echt cute, en ik vind dat front lace up bij truitjes ook echt schattig. Wij doen niet zo veel speciaals met kerst dus is gewoon een cozy outfit dag ^^

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!