OUTFIT | School Girl Vibes

 NL: Het is alweer bijna weekend! :D Morgen nog even naar school en dan ga ik gezellig met Rachelle de stad in. Eerst gaan we shoppen, daarna wat eten en vervolgens door een feestje. Ik heb echt zin om weer eens goed bij te kletsen met Rachel. We zien elkaar weinig nu dat we allebei een andere minor doen en ik mis haar best wel.
Nu even over de outfit. Ik begin eindelijk mijn nieuwe schoenen een beetje in te lopen, in het begin deden ze zoveel pijn :') Gelukkig gaat het steeds beter, alleen vind ik het soms nog lastig combineren. Ik draag ze nu vooral met een rokje maar eigenlijk wil ik ze ook onder een broek dragen. Nu in de winter is dat alleen een beetje koud denk ik. Hebben jullie daar misschien tips voor??
Nu ik de foto's terug zie van deze outfit valt het me op dat het net lijkt alsof ik een schooluniform aan heb haha. Wat vinden jullie van deze outfit? 

ENG: It's almost the weekend again! :D Tomorrow I have school in the morning and after that I'm going shopping with a friend. In the evening we will join the party of another friend's birthday. I look forward to spending some time with the girls <3 We are not seeing each other so much anymore because we all follow different classes. 
Now about the outfit. I'm finally getting used to these shoes, in the beginning they hurt so much :') Luckily it gets better every time I'm wearing them. Only combining them is sometimes hard. At the moment I mostly wear them with a skirt but I want to wear them with jeans as well. Only with the weather now it might be a bit cold. Do you guys have any tips for that?? 
Now that I look at the pictures it feels like I'm wearing a school uniform haha. What do you think of this outfit? 
Coat: H&M
Scarf: Igngi
Sweater: From a random store in Japan
Skirt: H&M
Shoes: Dune
Bag: H&M
Wallet: Hema

Follow

6 opmerkingen

 1. Je schoenen zijn echt geweldig! Wel jammer dat ze zoveel pijn deden. Meestal gooi ik ze dan meteen in een hoek om ze vervolgens nooit meer aan te trekken:-p

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjjee :D Haha ik vind ze net iets te leuk om meteen te laten liggen, en dat is ook zonde ;)

   Verwijderen
 2. Super schattige outfit :D Jammer dat die schoenen zo'n pijn doen wel knap dat je ze uberhaubt inloopt bij mij is het met pijn hetzelfde als bij Dalinka, in de hoek ermee haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjee :) En neeee dat is zonde! Het kost even wat pijn en moeite maar dan heb je ook wat ;)

   Verwijderen
 3. Aw jammer van de schoenen, knap dat je dat zo volhoudt ja haha! En super leuke outfit! Ik ben verliefd op je sjaal <3 Mooie foto's ook, je bent zo fotogeniek x3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjee <3 En nee dat is niet waar hoor want ik maak 300 foto's en daarvan zijn er dan 2 leuk haha!

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!