Outfit Van Vandaag

 Yes!! Vandaag was het na stage eindelijk nog licht genoeg buiten om outfit foto's te maken :D Afgelopen week was het er totaal niet van gekomen en om eerlijk te zijn was ik toen ook niet echt in de 'mood' om te poseren voor de camera ;) Maar deze week gaat het al wat beter op stage en ook het feit dat het langer licht is buiten maakt me blij. Als nu de temperatuur ook nog wat verder omhoog gaat dan zou dat helemaal geweldig zijn haha, maar dat is misschien nog een beetje teveel gevraagd. 
Btw! Met een rokje op de fiets is echt een ramp :') Dat wist ik al wel een tijdje maar dit omslagrokje is echt het toppunt haha! Door de 'omslag' die snel omhoog kroop had ik de hele tijd alsof iedereen mijn ondergoed kon zien >.< Niet prettig. 

Hoe doen jullie dat met rokjes op de fiets? Is er toevallig een bepaalde techniek voor waar ik nog niet van weet ? ;)  Of is het gewoon afzien?

9 opmerkingen

 1. ik draag nooit rokjes dus no troubles lol!! en je vest is zo leuk, pretty you <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha dan is het geen probleem nee, maar rokjes zijn zo leuk ;) En het zou zonde zijn als het fietsen zou limiteren wat ik draag

   Verwijderen
 2. Ik fiets gewoon nooit, haha. Deze outfit staat je wel heel erg leuk! Hopelijk wordt het snel weer wat warmer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkig dat het weer wat beter gaat op je stage!
  Je hebt een leuke outfit aan, vooral je vest ziet er echt gaaf uit.
  Met rokjes fietsen is echt een ramp inderdaad, en ook jurkjes zijn niet de ideale outfit om mee te fietsen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. jaaa :) Ik ben ook blij dat het wat beter gaat op stage :) En dankjee! Ben wel blij om te horen dat ik niet de enige ben die er last van heeft haha~

   Verwijderen
 4. Leuke outfit, lijkt me een fijn vest! Fietsen met een rokje is altijd een uitdaging inderdaad.. haha

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!