Een mini shoplogje met een verhaal

Dit is echt de kleinste shoplog die ik ooit heb gepubliceerd op mijn blog haha! Ik twijfelde zelfs even of het wel een los artikel waard was. Maar achter één van deze aankopen zit een verhaal en dat wilde ik toch graag met jullie delen :) 

Eerst even iets over dit shirtje dat ik kocht bij Pull&Bear. Ik heb niks met Star wars maar vind dit kleine Darth Father icoontje wel echt leuk. Rood past bovendien zo goed bij zwart/witte streepjes <3 
Ik was direct verkocht alleen kon ik hem nergens in de winkel vinden. Hij hing alleen nog op de pop in de etalage, dus vroeg ik aan een medewerker of ze achter misschien nog een oplage hadden liggen maar dit was niet het geval. Ik mocht het shirtje van de pop uiteindelijk hebben en het was nog precies mijn maat ook :D Lucky! 
Dan het verhaal over de Chanel nagellak. Ik had nog een cadeaubon van mijn verjaardag (ja dat was in juli xD), maar was hem een beetje vergeten. Nu besloot ik hem eindelijk uit te geven en eenmaal in de Ici Paris viel mijn oog direct op een prachtige bruin/oranje Chanel nagellak. Al snel kwam er een medewerkster om de nagellak uit de laden onder de testers te halen. Zonder enig vermoeden betaalde ik met mijn cadeaubon en aangezien het geld toch niet van mijn rekening af zou gaan, gaf ik aan geen bon mee te hoeven. Eenmaal thuis maakte ik vol enthousiasme het doosje van de nagellak open en schrok; uit het doosje kwam niet de bruin/oranje kleur die ik had willen hebben, maar een fel rode kleur. Precies zo eentje als ik al had. Ik baalde zo erg! Want zonder bon of bewijs van betaling zag ik het ruilen naar de gewenste kleur somber in...
Toch besloot ik de volgende dag naar de Ici Paris hier in Haarlem te gaan om alles uit te leggen, en wat een geluk! Het personeel was super vriendelijk en gaf direct toe aan de fout van de medewerkster in Amsterdam. Ik hoefde niks te bewijzen en kon direct een nieuwe kleur kiezen. Helaas hadden ze in het assortiment van Haarlem niet de kleur die ik in Amsterdam had gezien, maar wel deze mint groene kleur en die is ook erg mooi :D En perfect voor de lente/zomer. 
Pluspunten voor het personeel van de Ici Paris XL hier in Haarlem voor het vertrouwen van hun klanten.

Heb jij ooit zoiets soortgelijks meegemaakt? 

9 opmerkingen

 1. Lekker onhandig dan van die verkoopster in Amsterdam zeg. Maar super vriendelijk van de verkopers in Haarlem! Het is trouwens een heel mooi lakje ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. jaa he :') maar het kan natuurlijk ook zijn dat het doosje in een verkeerde stapel terecht was gekomen en ze er vanuit ging dat ze de goede had. Maja het is allemaal gelukt uiteindelijk, en ik ben erg blij met deze nieuwe kleur!

   Verwijderen
 2. Ah! Wat heb je een mooie blog! Kwam je per toeval op het internet tegen. Met dat mint kleurige lakje ben jij klaar voor de zomer! Kom maar op met dat mooie weer :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke shirtje is het.
  Wat super dat je het toch nog kon in ruilen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dat shirtje is leuk!! ik had hem ook gezien maar vond hem te kort :( en die lak is mooi <3 echt mega stom van ze mja het is opgelost gelukkig XD

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is inderdaad een kort shirtje maar met een highwaist broek lijkt hij mij goed te combineren :) ik ben ook echt blij dat ze in Haarlem zo aardig waren om mijn verhaal te geloven.

   Verwijderen
 5. Wat onwijs lief van Ici Paris! Dit is ook een erg mooi kleurtje en dat shirt is tof ook al heb ik ook niks met star wars

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!