4 blogs waar ik voor opsta (letterlijk)

Elke ochtend heb ik een vast schema dat ik afloop waardoor ik precies weet hoeveel tijd ik kan besteden aan bijvoorbeeld ontbijten en aankleden. Op deze manier wordt ik het lekkerste wakker en begin ik de dag met een positief gevoel. Het lezen van blogs is een vast onderdeel van mijn schema. Het verschilt per dag hoeveel blogs ik lees, in het weekend vaak meer dan doordeweeks, maar er zijn altijd een aantal blogs die ik heel trouw elke ochtend open. Meestal hoef ik daarvoor niet eens naar Bloglovin te gaan, want ik ken de URL's uit mijn hoofd :P 
Deze blogs wil ik graag met jullie delen. Wie weet zit er wel eentje tussen die jullie nog niet kennen. 

1. JO'S SECRET by Johanna 
Johanna is 22 jaar en komt uit Finland. Vanaf het moment dat ik haar blog voor het eerst bezocht was ik verkocht. De foto's die ze maakt zijn gewoon echt perfect, alsof je een 'rosy' blog op Tumblr bezoekt. Johanna blogt over verschillende onderwerpen maar vrijwel alles is gericht op positiviteit en het accepteren van jezelf. Haar teksten/foto's zijn erg motiverend en geven mij in de ochtend direct een positieve vibe om er weer een topdag van te maken :D

2. LUCY TESS by Tessa
Tessa is pas 17 jaar maar heeft nu al een hele mooie eigen stijl. En dat is ook direct de reden waarom ik elke ochtend haar blog bezoek; ik vind haar kledingstijl echt geweldig. Ook vind ik het best bijzonder dat ze zo jong al zo'n minimalistische en volwassen stijl heeft. Toen ik 17 was droeg ik het liefste alles met print en vrolijke kleuren haha, terwijl Tessa's stijl is juist zwart/wit/grijs is met af en toe een blauwe of (leger) groene kleur. Zij inspireert mij s'ochtends voor het uitkiezen van een outfit. 

3. YOUNIQUEBLOG by femke
Femke is echt een geweldige schrijfster, haar artikelen zijn altijd zo grappig en leuk om te lezen :) Ze blogt over van alles en nog wat; van haar kat Wikkie (super schattig) tot bijzondere recepten en tips voor samenwonen. Daarnaast maakt ze ook nog eens mooie foto's en heeft ze super leuk gevlogt over haar verblijf in NYC. Ik kan echt aanraden om die artikelen terug te lezen :D

4. MARIANNAN by Marianna
Ik weet niet wat het is met Finse bloggers, maar de foto's die ze maken voor hun blog lijken gewoon te mooi om waard te zijn. Marianna woont in het perfecte appartement, met haar perfecte (super schattige) hondje Minni, ze draagt perfecte outfits en gaat op vakantie naar de meest perfecte plekjes op de wereld. Haar blog open ik elke ochtend als allereerste, want het is gewoon (je raad het al) perfectie! Naast alle mooie foto's schrijft ze ook vaak inspirerende teksten over het vinden van een goede balans in het leven :) Heerlijk om mee op te staan~

Op welk moment van de dag lezen jullie graag blogs?
En voor welke blog(s) zouden jullie opstaan?

10 opmerkingen

 1. Ik ben veel te lui, ik lig liever in bed :p
  Nee ik heb niet echt een favoriete blog. In de ochtend en in de avond struin ik de facebook groepen en bloglovin af ;)
  Niet alle blogs hiervan kende ik, dus die ga ik zeker even bekijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat leuk! Ik kende enkel Femke, maar zal de andere zeker eens opzoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kende enkel Younique van Femke en ben er ook lichtjes verslaafd aan. De andere blogs ga ik zeker bezoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mariannan is ook één van mijn favorieten. Veder volg ik ook Song of style, we wore what en Fashionata op de voet.

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh die blogs ken ik nog niet :D Die ga ik eens opzoeken vanmiddag!

   Verwijderen
 5. Ik volg Younique ook! Haar schrijfstijl is ontzettend leuk. Ik raad jou ook aan om even ikbenirisniet.nl op te zoeken. :) Een andere favoriet van mij is Lua van le-happy.com.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind de blog van Femke ook erg leuk! Lees het regelmatig. De andere drie kende ik nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lucy Tess volg ik nu ook! Leuk artikel, zo ontdek ik ook nog eens nieuwe bloggers :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik kon zeker nog wat tips gebruiken voor leuke blogs, thanks! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!