OUTFIT: bordeaux rode creepers

 Een pluspunt aan verhuizen is dat je bij het opruimen en uitpakken ineens weer allemaal dingen vind waarvan je in eerste instantie was vergeten dat je ze had. Zo ook deze bordeaux rode creepers. Ik weet nog dat ik ze 3 jaar geleden bij de H&M had besteld, maar na een tijdje was ik er op uitgekeken en daarna ben ik ze gewoon vergeten. Ik ben blij dat ik ze weer gevonden heb want de afgelopen dagen heb ik ze bijna non-stop gedragen :D
Trui:  Vero Moda
Rokje: H&M
Creepers: H&M

Wat vinden jullie van (deze) creepers?

10 opmerkingen

 1. Aaah zo gave schoenen! Ik wil ze ook! Super outfit! Ben echt fan van creepers :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke outfit! De schoenen vind ik erg tof! Vooral de kleur vind ik mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Dalinka, het is een soort van fluwele stof

   Verwijderen
 3. Volgens mij zitten ze net zo lekker als pantoffels!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie outfit! Ik hou van bordeaux rood :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt een hele mooie outfit! Ik vind de kleur bordeaux heel erg mooi. En je schoenen zijn heel gaaf! -x-

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!