Wat ik heb gekregen voor Valentijn

 Zondag was het 14 februari en dus Valentijnsdag. Een groot deel van deze dag brachten mijn vriend en ik nog door in Center Parcs. S'avonds om 21:00 kwamen we thuis en kreeg ik van mijn vriend deze ring en armband van MyJewellery. Zo lief! 
De armband past perfect om mijn pols wat echt een meevaller was. Ik heb namelijk een redelijk dunne pols dus dat is altijd even afwachten. De ring vind ik ook super leuk omdat de veertjes van de dromenvanger los zitten. Dat maakt het net wat specialer :) 

Zelf had ik voor mijn vriend een rugzak gekocht bij de H&M. Hij had een Eastpack maar die moest hij na de verhuizing terug geven aan zijn broer. Dat kwam mij dus goed uit :) Ik geef altijd liever een cadeautje waarvan ik weet dat het goed gebruikt kan worden dan dat het in een doos verdwijnt. 

Hebben jullie wat leuks gekregen en/of gegeven op Valentijnsdag? 

10 opmerkingen

 1. Super mooi setje, staat je goed! Ik heb een bloemetje gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooie juweeltjes heb je gekregen.
  Ik heb van mijn man een bos rozen gekregen (zie blog :-) )
  En vandaag een juweeltje (morgen komt er een artikel op mijn blog der over)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aww wat lief! Rozen zijn altijd zo mooi <3
   Ik ga zeker even op je blog kijken~

   Verwijderen
 3. Ze zijn echt heel mooi! De armband vind ik heel classy en zo'n ring heb ik nog niet eerder gezien. Heel uniek. Heeft je vriend goed uitgekozen;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat lief dat je zoiets gaafs hebt gekregen ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie items zeg! X Laura www.mixtfashion.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie ring! En de armband ook btw haha! Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!