BLOG UPDATE: eigen domein, twitter ect.

         
De afgelopen dagen zijn ik en mijn vriend druk bezig geweest met het optimaliseren van mijn blog en deze veranderingen wilde ik graag even met jullie delen. Het zijn geen super spannende dingen maar toch voelt het voor mijn blog als een hele vooruitgang. Ik heb een aantal van deze veranderingen te danken aan mijn vriendlief. Ik ben heel blij dat hij mijn blog steunt en altijd klaarstaat als er iets aangepast moet worden <3 Maar goed! Laten we eens bekijken wat er allemaal aan mijn blog veranderd is.


Een eigen domeinnaam
Zaterdag avond besloot ik om een domeinnaam te kopen bij Justhost. Ik weet eigenlijk niet meer zo goed waarom ik opeens de knoop doorhakte om een domein te kopen, maar het voelde als het juiste moment. Justhost is een fijne, overzichtelijke website en helpt bij het koppelen van je domein aan Blogger of Wordpress. Zelf hoef je eigenlijk alleen het domein aan te schaffen, Justhost doet de rest :) Vanaf nu kun je mijn blog dus vinden onder http://mymerrymorning.nl maar ook nog onder het oude adres (http://mymerrymorning.blogspot.com), daarbij wordt je automatisch doorgestuurd naar het nieuwe domein. 

Twitter
Mijn (ex)huisgenootje Celine heeft mij overgehaald om een Twitter account aan te maken. Ik was er in het begin een beetje sceptisch over aangezien iedereen al zoooo lang Twitter heeft en ik er dan nu pas mee begin. Veel volgers en bekijk zal het niet opleveren, maar ik vind het wel erg leuk om te doen :) Op dit moment maak ik er zelfs meer gebruik van dan Instagram. Mocht je mij willen volgen dan kan je mijn account hier vinden :) Ik volg jullie graag terug dus laat even een reactie achter als je mij volgt en wat je accountnaam is ;) 

5 nieuwe volgers in één dag
Gisteren gebeurde er ineens iets wat ik totaal niet aan zag komen. Ik kreeg namelijk binnen één dag vijf nieuwe volgers erbij. Dit overkomt mij werkelijk nooit haha! Meestal krijg ik er om de twee of drie weken één nieuwe volger mij en dan spring ik echt een gat in de lucht. Kan je nagaan hoe ik er gisteren bij zat ;) Iedereen die mij volgt wil ik bedanken, jullie geven toch wat extra motivatie om door te blijven bloggen <3 

Google Adsense 
Mijn vriend heeft me sinds gisteren aangemeld voor Google Adsense en geholpen met de advertenties op de juiste plaatsen in mijn blog te zetten. Ik heb lang getwijfeld of ik wel advertenties op mijn blog wilde hebben, omdat ik het er niet te commercieel uit wil laten zien. Nu staan er dus twee advertenties op mijn blog en ik ben benieuwd of er wat mee gaat gebeuren. Veel verwacht ik er niet van, maar het is wel grappig om om de zoveel tijd te kijken of er iemand op geklikt heeft. 

Zo dat was het even voor nu :) De komende dagen ga ik nog aan de slag met het verbeteren van de 'About me' pagina en de 'Contact' pagina. Daarna is alles weer netjes bijgewerkt.

Maken jullie gebruik van Google Adsense?
Zo ja, wat vinden jullie ervan?


(First picture from weheartit)

13 opmerkingen

 1. JAAA je hebt twitter <3 yay! en gefelici met je domeinnaam!! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaaa twitter! En zelfs een eigen domeinnaam! You go girl ���� super goed bezig jij

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjee :D Het voelt echt goed om nu een soort van echt beheer over mijn blog te hebben ipv één van de vele blogspot accounts te zijn hihi

   Verwijderen
 3. Mooie veranderingen! Vooral het hebben van je eigen domeinnaam!:-D En Google Adsense levert voor mij niet zoveel op, maar het is een leuk extraatje. Hoewel het volgens mij echt jaren gaat duren voordat ik iets van geld ervan zie haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha jaa volgens mij rijken ze het bedrag de eerste keer pas uit als je 75 euro hebt behaald en daarna maandelijks ofzo.

   Verwijderen
 4. Goede veranderingen! Een eigen domeinnaam voelt goed, hè ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat zijn goede updates! Ik ga dit jaar ook flink aan de slag met mijn blog ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk je blog te ontdekken vanuit de comments op The Bloggerlist! En goed bezig :-) ga zo door!

  Liefs,
  Taria-ann
  www.survivoronstilettos.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wat leuk om een bezoeker via facebook te hebben :D welkom!

   Verwijderen
 7. Jeej twitter en een eigen domein!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!