Persoonlijk: de eerste dagen thuis en een to-do list

Voordat mijn stage begint heb ik nog anderhalve week vrij en dat is best even wennen. In Maastricht had ik elke dag afspraken en in de avond werkte ik vaak, maar hier in Haarlem moet dat allemaal nog een beetje op gang komen. Ik vind het erg fijn om samen met mijn vriend te wonen maar het is allemaal nog een beetje vreemd. Vooral het vele thuis zijn is iets dat ik niet gewend ben. Ik heb op dit moment geen verplichtingen en hoef ook niet/amper te reizen. Aan de ene kant is dat heerlijk maar aan de andere kant is het echt niks voor mij. Ik ben veel liever bezig dan dat ik alleen thuis zit. 

De afgelopen twee dagen heb ik mezelf voornamelijk bezig gehouden met spullen uitpakken en uitrusten. De verandering van omgeving en het stoppen met werk hebben mijn hele routine door de war gebracht; ik ben de hele dag moe en voel me zelfs een beetje depri. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Ik weet dat het depri voelen voornamelijk komt doordat mijn vriend al stage loopt en hij ook al redelijk zijn draai gevonden heeft, terwijl ik voor mijn gevoel niks nuttigs doe. Waarschijnlijk zal ik ook snel mijn draai vinden als stage begint :) Ik kijk daar echt naar uit.
 De komende anderhalve week wil ik niet verspillen aan moe en depri zijn, dat is zonde van alle vrije tijd waar ik over een paar weken waarschijnlijk alleen nog maar van kan dromen ;) Ik heb dus een lijst gemaakt met dingen die ik kan/wil gaan doen.

 • Weer beginnen met Blogilates ~ Gisteren is de nieuwe maand ingegaan en heb ik direct de nieuwe workout kalender gedownload. Het doel is om deze kalender tenminste de komende anderhalve week elke dag te volgen. Hopelijk krijg ik daar ook meer energie van :)
 • Smoothies en gezonde recepten uitproberen ~ In Maastricht had ik nooit de tijd om uitgebreid te koken of nieuwe recepten op te zoeken. Dat is iets wat ik nu mooi kan gaan doen.
 • Creatief bezig zijn ~ Deze vrije dagen kan ik ook mooi gebruiken om lekker weer eens collages te maken, te tekenen en te kleuren in het kleurboek voor volwassenen dat ik van Celine heb gekregen.
 • Amsterdam alvast een beetje verkennen ~ Tijdens stage heb ik waarschijnlijk toch niet super veel tijd om de stad in te gaan en het is eeuwen geleden dat ik door (bijvoorbeeld) de negen straatjes liep. 
 • De muziek op mijn mobiel bijwerken ~ Ik luister thuis veel Spotify maar als ik straks elke ochtend naar Amsterdam Amstel reis is het wel zo fijn als de muziek op mijn mobiel is bijgewerkt.
 • Boeken lezen ~ Het is zo vreemd om in de avonden niet te hoeven werken, meestal was ik één avond in de week vrij en dan keek ik een film. De afgelopen twee avonden heb ik ook film gekeken maar dat gaat toch snel vervelen. Lekker lezen voor het slapen gaan lijkt me een prima oplossing :)
 • Ons huisje leuk inrichten ~ Er staan nog zoveel dozen met ingepakte spullen van mij en mijn vriend in de kamer. Vandaag was ik al begonnen aan het herinrichten van de slaapkamer :) Eens kijken of we dit huisje een eigen sfeertje kunnen geven.
 • Veeelll bloggen ~ uhm jaa dit zeg ik volgens mij elke vakantie/nieuwe periode/nieuw jaar ect. haha! Maar nu dat ik echt, maar dan ook echt, veel vrije tijd heb wil ik wel proberen om wat meer te bloggen. Dagelijks bijvoorbeeld ;) 

Nu dat ik dit allemaal zo uitgetypt heb, ga ik bijna twijfelen of ik de komende dagen wel genoeg tijd heb om het allemaal te doen haha! Het geeft wel een goed gevoel om een lijstje te hebben :) Hier kan ik dan mooi op terug vallen als ik me verveel.

Wat doen jullie het liefst tijdens vrije dagen? 

7 opmerkingen

 1. Amsterdam is zo'n leuke stad :D Ik moet er eigenlijk vaker heen gaan...
  En verhuizen kost nou eenmaal veel energie! Ik denk ook dat zodra jouw stage begint, je je veel lekkerder in je vel voelt :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa ik heb ook echt zin om er morgen weer eens heen te gaan :D Er is zoveel te zien! Ik hoop het ook van stage ja :)

   Verwijderen
 2. Zo te horen heb je meer dan genoeg te doen de komende dagen, allemaal leuke dingen! : D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik herken dat heel erg, toen ik in beging alleen ging wonen met mijn man.
  Ik liep echt verloren in mijn huis. Hope komt het goed.
  Wat leuke voornemens deze maan, hope dat je ze allemaal kan waard maken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja he. Ik voelde me vooral de eerste twee dagen ook echt nutteloos terwijl ik toch van alles aan het uitpakken was enzo ;)

   Verwijderen
 4. Wel fijn dat je nu echt tijd hebt voor je to-do lijstje toch ;)
  Ik ben stiekem best nieuwsgierig naar de inrichting van jullie huisje, laat je foto's zien als je straks klaar bent?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is waar :) En jaa ik zal foto's maken als het er wat meer uitgepakt en opgeruimd uit ziet haha~

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!