Summer Cottage Weekend

 Alweer bijna twee weken geleden ben ik er samen met mijn moeder en tante 2 dagen tussenuit geweest. We verbleven in een super schattig huisje in Zuid Limburg. Mijn moeder is uiteindelijk een hele week in het huisje gebleven maar ik kon vanwege toetsen niet langer dan 2 dagen. Toch was het heerlijk om even geen tv en internet te hebben. Ik kon me goed concentreren op het studeren en daarnaast ook genieten van heerlijk eten en de mooie natuur rondom het huisje. Ik laat de foto's jullie de rest vertellen ;) 

Already almost 2 weeks ago I went to a summer cottage with my mom and my aunt for 2 days. The cottage was so cute! It was great to just be away from everything for a while and focus on studying. But besides that I also really enjoyed the food and nature around the cottage :) I let the photo's do the rest of the talking ;) 
 Lekker buiten thee drinken, het was op dat moment lang geleden dat ik me zo relaxt had gevoeld als toen in het zonnetje :) 
Having tea in the sun. I had been a long time since I felt so relaxt as then :) 
 Heerlijke zomerse salade
Lovely summer salade
 Zelfgemaakte jam
Homemade jam
 Het lekkerste ijs van Limburg <3 Te koop in Epen! Echt een aanrader.
The best ice-cream in Limburg <3 
 Mijn voorgerecht; zalm blinis. Zo lekker!
Appetizer; salmon blinis. it was so good!
 En voor hoofdgerecht hadden we alle 3 knoflook garnalen, dit etentje was een mooie afsluiter van een gezellig weekend :)
For main course we all chose the garlic shrimps, this dinner was a great ending of a relaxt weekend :)


P.s. Vergeet niet om mijn win-actie te bekijken, doe jij al mee? 

7 opmerkingen

 1. Wat ziet het er heerlijk uit! Fijn dat je genoten hebt!
  liefs Iep
  www.mevrouw-iep.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Genoten heb ik zeker :) Soms is weg zijn van alles het beste om alles op een rij te zetten en tot rust te komen~

   Verwijderen
 2. Wow wat ziet dat er romantisch uit.Wil wel weten waar dat is, je weet maar nooit........:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa schattig he! Ik heb het webadres naar je doorgestuurd ;)

   Verwijderen
 3. Volgens mij hebben jullie een HEERLIJKE weekendje gehad!
  Wat een leuke schattig cottage zeg c;
  Heel erg maar ik ben nog nooit in Limburg geweest :c
  binnenkort is het zomervakantie en hopelijk zal dat verandering
  in brengen! Xx
  Ice Pandora

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa het was super fijn en ben toen helemaal tot rust gekomen :) Schattig huisje he hihi.
   Limburg is zeker de moeite waard om te bezoeken! Ben benieuwd wat je ervan vind :) xx

   Verwijderen
 4. Wauw, wat tuttig haha! Maar wel gezellig en mooi tuttig ;p
  Ben je nog typisch Limburgs eten of gebruiken tegengekomen?

  Een aantal vrienden vertelden mij dat het in Limburg ''normaal'' is om bij een verjaardag een 10tje en een mars cadeau te doen...weet nog steeds niet of dit nou echt zo is. Vind het maar een apart verhaald.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!