3 Festival Outfit Posibilities For This Weekend

Hoii allemaal! Ik had niet gedacht dat ik het snel zou zeggen, maar op dit moment heb ik echt te veel om over te bloggen. Haha! De komende 5 dagen zal er daarom elke dag een artikel online komen en als de wifi in Parijs goed genoeg is zal ik vanuit daar ook proberen dagelijks wat te plaatsen. 
Maar goed! Laten we het hebben over de inhoud van dit artikel. Zoals de meesten van jullie onderhand wel zullen weten; dit weekend ga ik naar Solar festival. Ik heb er ontzettend veel zin in! :D Voor mij is de outfit een belangrijk onderdeel van een festival. De laatste dagen heb ik aardig wat inspiratie opgedaan en daaruit ontstonden deze 3 outfits. Twee daarvan zijn perfect voor als het echt warm wordt en ik stelde ook eentje samen met een lange broek voor het geval dat het toch wat kouder is dan verwacht. Ik ben benieuwd welke outfit(s) jullie het leukste vinden! Waarschijnlijk ga ik combinatie 2 dragen op Solar :)

// Hi everyone! I didn't think I would ever say this, but at the moment I have to much to blog about haha! Therefore the upcoming 5 days I will post something every day. And if the wifi in Paris is good enough I will continue updating from there as well :D 
Anyway! Let's focus on this article. As most of you already know; this weekend I'll attend a festival. I'm so excited! For me a nice outfit is very important when going to a festival (or actualy any party or event haha). Pinterest and Tumblr have some great inspiration and with that in mind I made 3 outfits that I would wear to a festival. Two are perfect for summerish weather and the other one is good for when it's a bit colder than expected. I wonder which outfit is your favorite! I'm probably going to wear outfit number 2 to this festival :) 

Nr. 1: For when it's colder than expected~

Nr. 2: Modern Indian Summer~

Nr. 3: These shoes are made for dancing~


Follow

4 opmerkingen

 1. Leuke outfits! Handig dat je sneakers draagt. Ik zie nog te vaak mensen die slippers dragen tijdens een festival = auw haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Jaa sneakers tijdens een festival zijn echt het handigste vind ik zelf. Anders ben ik echt bang dat er iemand om mijn tenen gaat staan haha! Ook nu zag ik idd veel mensen op teenslippers :P

   Verwijderen
 2. Leuke outfits! Ik vind de tweede combinatie het leukst ♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! :) Die combinatie heb ik uiteindelijk ook gedragen ~

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!