AMFI Transit Phone Pics

1. De bloemen in onze tuin waarbij ik outfit foto's maakte, ik heb echt een zwak voor mooie bloemen <3
2. From where I stand~
3 + 4. Het begin van de diploma uitreiking. We kregen zelfs polsbandjes, dat heb ik nog nooit eerder bij een uitreiking gehad haha!

1. The flowers in our garden were I took outfit photos with. I have a real weakeness for pretty flowers <3 
2. From where I stand~
3+4. The beginning of the graduation ceremony. We even got wristbands, I've never experienced that at a graduation ceremony. 
1. Isabelle op het podium om haar diploma te ondertekenen.
2. Indrukwekkend werk van afgestudeerden van de design afdeling.
3. Om 14:00 aan de rosé, omdat het kan ;)
4. Even snel een badkamer selfie.

1. Isabelle on stage signing her diploma.
2. Impressive work from graduated students. 
3. Rosé at 14:00, because why not ;)
4. A quick bathroom selfie. 
1. Ik en Isabelle :)
2. Nog meer werk van afgestudeerden.

1. Me and Isabelle :)
2. More work from graduated students. 

Het was een hele nieuwe ervaring voor mij om mee te mogen naar deze diploma uitreiking :) Ik voelde me een beetje als Serena en Blair van Gossip Girl. Het bekijken van de mooie werken van de studenten, de fashion show bijwonen met champagne in de hand en me laten inspireren door de goed geklede mensen om me heen Erg leuk om eens mee te maken, maar aan het einde was ik wel kapot haha. We hebben de dag afgesloten in de tuin van Isabelle met Thais eten en wijn :) Lekker onze voeten laten rusten van het staan op hakken en nog even bijkletsen. Het was zeker een geslaagde dag~

This was a whole new experience for me :) I felt a bit like Blair and Serena from Gossip Girl actually haha! Walking around between all the beautiful designs, watching the fashion show while drinking champagne and taking inspiration from all the well dressed people around me. It was really fun! Though at the end I was so tired and my feet hurt from all the walking around in heels. We ended the day in Isabelles garden eating Thai food and talking about the day. It was great~ 
3 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!