1 Year Blog Anniversary + Win-actie!


Het is vandaag precies 1 jaar geleden dat ik met deze blog begon, de tijd vliegt! Op 6 juli 2014 maakte ik de keuze om mijn oude blog achter me te laten en een nieuw begin te maken op deze blog. Ik heb geen moment spijt gehad van mijn keuze. Dit is mijn eigen plekje op het internet waar ik mijn inspiratie en ideeën kan uitwerken. Ik kan me gewoon niet meer een leven zonder bloggen voorstellen :D Om te vieren dat mijn blog 1 jaar is geworden organiseer ik mijn allereerste win-actie. Ik ben er best een beetje nerveus over eigenlijk haha. Ik heb geen idee of mensen mijn win-actie leuk zullen vinden en of ze überhaupt mee willen doen. Ik heb alles wat je kan winnen gebaseerd op dingen die voor mij een must zijn tijdens de vakantie. Een leuk tijdschrift en romantische komedie, vrolijke nagellak, een notitieboekje voor ideeën, bodylotion en wat lekkers ;)
Ik hoop dat jullie dit een leuke win-actie vinden en mee willen doen~
Wat kan je winnen: de Glamour (augustus), Eat Pray Love dvd, klein Moleskine notitieboekje (blank papier) , horloge, zomerse Essence nagellak, een Bueno en een kleine bodylotion van de Bodyshop. 

Meedoen is simpel: 
1. Volg MyMerryMorning op Bloglovin
2. Bewaar (save) dit bericht op Bloglovin
3. Laat een reactie achter met je email-adres 

Over 2 weken (op 21 Juli) zal ik de winnaar via email benaderen.
Good luck!~
xx 

//It's my blogs 1st year anniversary! I can't believe how fast the time has gone by. Last year I made the choice to start this blog and leave my old blog behind. It was a new beginning for me and I haven't had regrets of that decision once. This is my own little spot on the internet were I can show my inspiration and ideas. I cannot imagine a life without this blog anymore. Because of the anniversary I'm holding a giveaway, but because this is my very first giveaway every, I'll only be holding it in the Netherlands only. Sorry! >.< I promise that next time I'll hold a international giveaway. xx 


   Follow

27 opmerkingen

 1. Hihi je hoeft niet nerveus tr zijn, je winactie is leuk! Je blog ook, super gefeliciteerd! Ik volgde je al op bloglovin.
  Groetjes Sabrina
  sabrina at denklicht punt nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Sabrina voor je lieve reactie :) En ik ben blij dat je de win-actie leuk vind~

   Verwijderen
 2. Erg leuke winactie, ik doe graag mee ! :)

  sofie.vandevenne@student.kuleuven.be

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw Eva gefeliciteerd met je 1-jarige blog! :D Dat er nog vele jaartjes mogen komen! Ik doe graag mee met je winactie, ik volgde je natuurlijk al op bloglovin :) Ik heb het bericht opgeslagen. Mijn e-mail is jinn.vangastel*at*gmail.com ^^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Jinn! :D Ik hoop ook dat ik nog lang blijf bloggen maar zoals het er nu uit ziet gaat dat zeker lukken! En leuk dat je meedoet~

   Verwijderen
 4. Proficiat met je eerste blogverjaardag!

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hartelijk gefeliciteerd met de eerste verjaardag van je blog. Een hele mijlpaal! Wat een leuke actie heb je bedacht, ik doe graag mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heey gefeliciteerd ten eerste! Je blog ziet er leuk uit en ik las net wat artikeltjes en ze zijn echt leuk! Ga zo door en op naar het volgende jaar zou ik maar zeggen. Ik zag dat je Japans studeert, toch? Echt gaaf lijkt me ook heel leuk. Ik leer nu zelf Duits, Frans, Engels, Spaans en Zweeds en wil ook graag Japans en Italiaans er aan toe te voegen. Tja ik ben pas 15 maar ja. Ik vind vooral het horloge echt enorm leuk! Dikke kus Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Sanne! Wat leuk dat je wat van mijn posts hebt gelezen :) Ik hoop komend jaar ook weer lekker te blijven bloggen~ Jaa klopt ik studeer nu 3 jaar Japans dus volgend jaar studeer ik af. Maar wow jij leert echt veel talen! Heel tof! Ik wil zelf nog graag Frans erbij gaan leren.

   Verwijderen
 7. Tuurlijk doe ik mee, ik ga voor het horloge en de nagellak. Leuk idee. Wat moet ik nu saven? Of hoef ik niets te doen. Je blog leest erg prettig en mooie vormgeving. Leuk om te zien hoe je nog steeds groeit :-) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat je meedoet Ineke :) Als je wint krijg je wel het hele pakket opgestuurd haha~ Het is de bedoeling dat je op Bloglovin deze post opslaat door op het hartje van dit artikel op mijn bloglovin pagina te drukken. Ik hoop dat het zo lukt :) xx

   Verwijderen
  2. ohhh hahaha ik dacht je krijgt maar 1 prijs. Nou ik hoop dat het gelukt is. Als je weer eens bij mij bent moet je maar eens laten zien wat er allemaal mogelijk is met Bloglovin, ik heb er nog niet veel verstand van :)

   Verwijderen
  3. Het is gelukt! Je hebt gepost opgeslagen en dat was ook de bedoeling :)

   Verwijderen
 8. Gefeliciteerd met je 1-year anniversary! Erg leuk pakketje, ik heb geliked en gesaved :) Duimen maar! (ik zie niet of ik hier echt een e-mail kan toevoegen, dus maar zo: mylou@theblognextdoor.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Mylou! En leuk dat je meedoet aan mijn winactie :)
   En jaa klopt hier kan je geen email adres kwijt maar je hebt het goed opgelost~

   Verwijderen
 9. Ik doe heel graag mee! Dat horloge is zó leuk, waaauw <3 En de rest is ook heel leuk! Ik heb trouwens nog nooit notitieboekjes met blanco papier gezien, tot nu toe heb ik alleen maar notitieboekjes met lijntjes. Maar met blanco papier lijkt me ook handig! Daar kun je fijn in tekenen/schetsen enzo lijkt me :)

  Ik volgde je al op Bloglovin en heb het artikel gesaved, en mijn e-mail is evaavdbb@gmail.com

  Liefs,
  Eva

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat je meedoet Eva :) De notitie boekjes van Moleskine zijn heel fijn en hebben mooi papier om ook tekeningetjes op te maken.

   Verwijderen
 10. Ahhhh super leuk! Ik doe natuurlijk heel graag mee. Alleen al voor de Bueno..me love chocolate! De rest vind ik uiteraard ook echt mega leuk.

  Ik volg je op bloglovin, like dit bericht. Email: misshappinez@hotmail.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. leuk dat je meedoet en bedankt voor het volgen ! Ik zag de Bueno liggen en vond dat dat het pakketje helemaal af maakte. Wie houdt er nou niet van lekkere chocolade ;)

   Verwijderen
 11. Wat een leuke actie en wat leuk dat ik je net op dit moment ben gaan volgen (en heb ontmoet natuurlijk 😉). Ik wil graag een gokje wagen!

  Mijn email adres is allstufflikes@gmail.com

  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha jaa je komt precies op het goede moment ;) En leuk dat je mee doet!

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!