It's Just Not For Me

Soms moet je dingen uitproberen om er achter te komen of het wel of niet iets voor jou is. Zo had ik al jaren een boyfriend jeans in mijn kast liggen, maar nog nooit gedragen. Ik stelde het steeds uit omdat ik bang was dat het me toch niet leuk stond. Afgelopen weekend hakte ik daarom voorgoed de knoop door en stelde ik een outfit samen met de boyfriend jeans. Ik had eerst inspiratie op Pinterest opgedaan en vond veel mooie outfits. Sommige vrouwen staat de boyfriend jeans echt heel tof! Vooral met hakken en een simpele blouse/shirt. Helaas vond ik het bij mijzelf wat minder leuk staan. Ik ben gewend dat kleding nauw aansluit om mijn lichaam en deze broek is alles behalve dat haha! Misschien is het gewoon een kwestie van wennen en verder experimenteren met verschillende tops en schoenen... Wat vinden jullie van deze outfit? :) En zijn jullie fan van de boyfriend jeans?

Sometimes you need to experience things to figure out if it is right for you or not. In my case, I wanted to figure out wheter the boyfriend jeans, that has been laying in my closet for more than 2 years now, is something for me or not. All this time I refused wearing it because I was afraid that the cool image in my head would be crushed by the truth; it doesn't look good on me. But last weekend I decided to finaly come up with an outfit including he boyfriend jeans and actualy wear it. I have always loved the pictures on Pinterest were the woman combine the boyfriend jeans with heels and a simple shirt/blouse. They look so independent, cool yet feminine. Unfortunately, in my opinion the boyfriend jeans doesn't look very cool and flattering on me. Maybe it is because all my clothes are tight to the skin and I'm just not used to this kind of wide jeans. Maybe I should expiriment more with different shoes and tops... What do you think of this outfit? :) Are you fan of the boyfriend jeans? 

I have a weird look on my face here xD haha sorry about that~
Top: New Yorker
Boyfriend jeans: H&M
Heels: Bershka
Bag: Ted Baker

P.s. Je hebt nog 3 dagen om mee te doen met mijn win-actie, doe jij al mee? 


Follow

6 opmerkingen

 1. Reacties
  1. Dankje Malu! Ik vind de combinatie met hakken ook erg leuk~

   Verwijderen
 2. Wat leuk om het te combineren met hakken! Ik heb hetzelfde probleem, dat de mijne al heel lang in de kast hangt. En ook nog nooit voor het eerst gedragen is. Maar ik vind 'm je goed staan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Mylou! Dat vind ik leuk om te horen :)
   Ik moest echt eens de knoop doorhakken haha~ Misschien ook een ideetje voor jou om hem toch eens te proberen? ;)

   Verwijderen
 3. ik vind boyfriend jeans super leuk! En het staat je super goed, helemaal met die zwarte hakken er onder! x

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!