Birthday With Friends & Presents

Gisteren heb ik mijn verjaardag gevierd samen met vriendinnen. Ik wilde eigenlijk naar het stadspark gaan maar er werd regen voorspelt en dus zijn we uiteindelijk bij het cafeetje Taart beland. Ze hebben daar heerlijke thee, koffie en (zoals de naam al zegt) taart! Eerst hebben gezellig gekletst onder het genot van verschillende lekkernijen.

// Yesterday I celebrated my birthday together with friends. The original plan was to go to the park, but the weatherforcast said that it was going to rain so we ended up in a cute café instead. In this café they served delicious coffee, tea and cake! We had a lot to catch up and enjoyed the good food.
Ik koos voor de 'zoete zonde'. Daarbij mocht ik kiezen uit thee of koffie en 3 verschillende taarten. Ik ging voor de worteltaart, frambozen&witte chocolade cake en chocolade&cocos cake. Het was heerlijk alleen echt te veel haha! Ik zat zo vol!

I chose for a deal were I got to chose 3 different kinds of cake. I went for the carrot cake, strawberry & white chocolate cake and the chocolate & cocos cake. It was delicious but way to much! I was so full at the end haha!
Nadat we zo'n 2 uur bij Taart hadden gezeten zijn we nog even de stad in gegaan. We hebben voor Solar festival van 1 augustus super leuke metallic tattoos kunnen scoren! 

After chatting and eating for almost 2 hours we had a walk through some shops. We found some pretty cool metallic tattoos for the festival next week ! 
En dit zijn de cadeautjes die ik heb gekregen: Body wash/lotion en rozen die openklappen op het water, de Britse Glamour, een boek over Pusheen (zo schattig!), een lieve kaart en een cadeaubon van de Bijenkorf. Ik heb een hele gezellige dag gehad en ben blij dat ik het ook dit jaar weer met vriendinnen heb kunnen vieren! :D 

And these are the presents that I got: body wash/lotion and roses that open up in the water, the British Glamour, a book about Pusheen (so cute!), a lovely card and a giftcard from de Bijenkorf. I'm happy that I got to celebrate my birthday this year again with friends and I had a great day :D 

Follow

8 opmerkingen

 1. Gefeliciteerd! Ben je nu 21 of 22 geworden?
  En wat een leuke high tea! De kopjes en vooral de taarten zien er echt mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjee! Ookal ben ik eigenlijk pas morgen echt jarig :') haha. Mijn verjaardag voor vrienden vierde ik eerder omdat ik anders niet meer in Maastricht zou zijn. Ik wordt morgen 22 :)
   En jaa schattig he!

   Verwijderen
 2. Ziet er heel gezellig uit! Volgens mij heb je een hele fijne verjaardag gehad :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. je ziet er mooi uittt <3 ik ben je vergeten te feliciteren volgens mij, i'm so sorry T_T nog een late happy bday <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjee ^^ Vandaag komen betere outfit foto's online~
   En nee je bent het nog niet vergeten want ik ben morgen pas echt jarig! Ik merk nu dat ik wat mensen verwar met deze post haha! Ik zal het vandaag ff uitleggen ;)

   Verwijderen
 4. Ziet er gezellig uit! En omggg Taart o_o Wat ziet dat er geweldig uit, ik ben er nog nooit binnen geweest maar vind het er van buiten al super leuk uit zien!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Taart is echt zo'n leuk cafeetje! :D Als je nog eens de kans krijgt om er heen te gaan dan zou ik dat echt doen als ik jou was :) Ze hebben elke keer weer andere taarten.

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!