My Plans For This Summer

Ik heb al bij veel bloggers artikelen gelezen over hun plannen voor de zomer en het leek mij ook leuk om zo'n lijstje te maken. Ik heb een aantal vaste plannen en een aantal dingen die ik graag in mijn vrije tijd wil gaan doen. Lees je mee? :)

I have already read many articles about other peoples summer plans and I wanted to tell you my own plans for this summer as well. I have some fixed plans and some things I just like to do in my free time. So these are my plans:

Kleding uitzoeken en verkopen
Het is best gênant maar ik heb in mijn kast nog kleding uit 4 havo liggen (ja ik ben nu een 3e jaars HBO studente haha). Hoog tijd om alles eens goed uit te zoeken dus! Ik vind het zonde om kleding weg te gooien, zeker als het er nog goed uit ziet, daarom wil ik een deel gaan proberen te verkopen. Het overige deel breng ik naar H&M. Ik hoop dat ik een mooie frisse garderobe overhoudt met een duidelijke scheiding tussen de seizoenen :)
Having a look at my wardrobe and selling several clothes
I'm ashamed to tell you that in my wardrobe you can still find clothes that I wore during highschool (yes, I'm now a 3rd year bachelor student haha). It's about time that I start sorting everything out! I think it's a shame to just throw clothes away, so I'll try to sell the things that still look good. The rest I'll probably bring to a second hand shop. I hope that I'll end up with a clean wardrobe and a clear distinguish between seasonal clothes :)

Solar and Mysteryland
Deze zomer ga ik naar 2 festivals! Eerst op 1 augustus naar Solar en daarna op 29 augustus naar Mysteryland. Ik heb er super veel zin in en ben ook erg benieuwd. Ik ben nog nooit naar grote festivals geweest hihi~
Solar and Mysteryland
This summer I'll be visiting 2 festivals! First Solar on the 1st of August and later on the 29th of August Mysteryland. I'm really looking forward to it. I've never been to such big festivals so this will be a first hihi~


Creatief zijn
Tekenen, collages maken, bloggen, ik hou ervan om creatief bezig te zijn maar tijdens de schoolweken heb ik daar nooit tijd voor. Deze vakantie ga ik proberen niet alleen naar een computer scherm te staren maar ook op papier creatief bezig te zijn. Ik ben al begonnen in een nieuw Moleskine boekje en als het goed blijft gaan dan plaats ik ergens deze vakantie een overzicht van mijn creaties ;)
Being creative
Drawing, making collages, blogging, I love to be creative. But with school and work I almost never have the time to actualy start something. Now that the summer holiday has started I can finaly start on some projects. If everything goes as planned I'll also blog about it somewhere soon :) 


Parijs!!
Over iets minder dan 3 weken vertrekken mijn vriend en ik voor 4 dagen naar Parijs. Ik heb er zooo veel zin in en ik ga mijn laptop meenemen zodat ik (als Maikel zijn dutje voor het eten doet) jullie mooi op de hoogte kan houden van onze avondturen daar. Artikelen over de voorbereiden voor onze trip naar Parijs zullen ook de komende weken online komen~
Paris!!
Within 3 weeks my boyfriend and I will be leaving to Paris for 4 days. I can't wait!! I'll take my laptop with me so that I can keep you updated about our adventures there. Articles about my preparations for our trip will also be posted the upcoming weeks ~

Nieuwe blog layout
Dit is een klassieker die bijna elke blogger wel op zijn vakantie-plannen lijstje heeft staan haha! Het fijne aan het veranderen van je blog layout in de vakantie is dat je er lekker de tijd voor kan nemen. Ik weet nog niet zo goed wat ik wil qua layout, maar in ieder geval ga ik de foto's in mijn banner veranderen. Morgen ga ik eens beginnen met brainstormen.
A new blog layout
This one is classic. I think that almost every blogger has the idea of  the changing the layout of their blog on their summer-plans list. And I don't blame them! A holiday is the perfect time to change your blog layout. You can take as much time as you need for every step. I don't know yet what I would like to do with my layout. The brainstorming starts tomorrow~
all pictures above source
Zeeland
Halverwege Augustus ga ik ook nog samen met mijn vaders kant van de familie en Maikel een paar dagen naar Zeeland. Ik hoop dat het lekker weer wordt want we zitten maar 150 meter van het strand :D
Zeeland
Also in August I'll be going to Zeeland for a few days together with my dad's side of the family and Maikel. I hope the weather will be great because our cottage will be only 150 meters from the ocean :D 
Source


Dat waren mijn plannen voor de zomer. Ik ga proberen om ook zoveel mogelijk te blijven bloggen en jullie op de hoogte te houden van alles :) En ik denk dat dat helemaal goed gaat komen!
Wat zijn jullie plannen voor deze zomer?

So these are my plans for this summer holiday. I hope to blog about everthing as much as possible and keep you updated. I have the feeling that it will be allright ;) 
What are your plans for this summer?


Follow


P.s. Vergeet niet om mijn win-actie te bekijken, doe jij al mee? 

9 opmerkingen

 1. Goede plannen heb je gemaakt! Vooral het kleding uitzoeken moet ik ook echt doen, haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje :) Ik ben al begonnen met het uitzoeken en wat ik allemaal tegen kom joh! Haha! Dingen die ik nu nooit meer zou dragen, maar het ruimt daardoor wel lekker op ;)

   Verwijderen
 2. Oeh wat een leuke plannen allemaal!
  Wat tof dat je naar Parijs gaat. Have fun!
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha ik herken het probleem ik heb ook nog heel veel oude kleding liggen :)
  Gaaf Parijs <3

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die foto van die kerk, heb jij die getekend? Super goed man! Ben echt heel erg jaloers nu, ik heb al moeite met het tekenen van een hartje haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha nee was het maar zo'n feest! Ik ben ook echt niet zo goed in tekenen hoor. Alle plaatjes komen van Weheartit ;)

   Verwijderen
 5. Ik vroeg me al af waar je dat geleerd had!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!