Outfit + Winnaar Winactie!

 Hoii allemaal! Laat ik maar direct beginnen met het bekend maken van de winnaar van de winactie. De winnaar is Mylou van TheBlogNextDoor! Gefeliciteerdddd! :) Ik zal deze week het pakketje naar je opsturen (zodra ik je adres heb ontvangen via de mail) en ik hoop dat je er veel plezier van hebt. Verder wil ik nog iedereen bedanken voor het meedoen met de winactie. Velen van jullie volgen mij al een tijdje en laten ook regelmatig reacties achter. Dat waardeer ik heel erg en daar wilde ik jullie nog even extra voor bedanken :)

Dan nu over de outfit; afgelopen vrijdag kreeg ik mijn bestelling van Dresslink binnen. Ik mocht voor onze samenwerking wat uitzoeken uit de webshop en ik heb 2 zomerse shirtjes gekozen. In deze outfit draag ik daar één van. Dit zwarte shirtje met stippen vind ik erg schattig en hij zit heerlijk. Het materiaal is heel zacht en schijnt niet door dus in de zomer kan je er makkelijk alleen een bh onder dragen. Het shirtje kan eigenlijk het hele jaar door wel gedragen worden. Het is bijvoorbeeld ook leuk om het te combineren met een rokje en hakken voor een feestje :) 
Het maken van de foto's vond ik lastig dit keer, het is zo grijs buiten dat het moeilijk was om goeie kwaliteit foto's te maken. De setting is ook niet erg gezellig haha! Naja, volgende keer beter~

// Hii everyone! Today I have a outfit for you including one of the shirts I got from Dresslink. For our collaboration I got to chose some cute things from their webshop and I ended up with 2 summery tops. This one with the polka dots is so cute and the material is really soft. I love it! It's also a shirt that can easily be worn casualy as well as for parties (tucked in a skirt and with heels for example). Today I chose to wear it the casual way. It was hard to take pictures though... The weather is so grey and that took away the quality of the pictures as well as the color. Oh well, hopefully tomorrow will be better weather again~ 
Shirt: Dresslink
Jeans: H&M
Espadrilles: Loavies
Sunglasses: Primark
Earrings: Loavies

Follow

5 opmerkingen

 1. Wat super gaaf dat ik gewonnen heb zeg, ik werd helemaal gelukkig toen ik je mailtje zag, haha! Ik heb ondertussen ook teruggemaild (is 'ie goed aangekomen?). Wat leuk dat je shirtjes uit mocht zoeken, goede keuze heb je gemaakt met dit shirtje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. awww wat leuk om te lezen :) ik heb je mail ontvangen en ik stuur je vandaag nog het pakketje toe~

   Verwijderen
 2. je zonnebril is ook mooi! en je outfit ook ofc <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke top! <3

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!