Loavies Sample Sale Haul

Op 4 juli hield webshop Loavies, wel bekend onder menig blogger, een sample sale in Amsterdam. En toevallig was ik precies dat weekend in Haarlem haha! Ik greep dus mijn kans en sprong zaterdag ochtend om 7 uur onder de douch om op tijd naar Amsterdam te vertrekken. De sale begon om 9 uur. In de bus ontmoette ik een meisje dat ook naar de sale toe ging en samen stonden we netjes om kwart voor 9 in de rij. Toen was het nog rustig, maar al snel voegden meer meiden zich bij ons werd het gezellig druk. Iedereen was geduldig en bleef netjes in de rij staan. Dat was fijn want per keer mochten er maar zo'n 20 mensen naar binnen. Ik zat bij de eerste 20 en heb daar echt geluk mee gehad want de leukste dingen waren al snel weg. Toch heb ik nog een aantal leuke dingetjes weten te bemachtigen. Dit zijn mijn aanwinsten van de sample sale: 

On the 4th of Juli webshop Loavies (well known with many bloggers) held a sample sale in Amsterdam. I happend to be in Haarlem that weekend and didn't hesitate to go haha. Saturday morning I woke up at 7:00 to be on time for the sale. During my journey to Amsterdam I met a nice girl and together we walked to the building where the sale was held. We were just in time because at that time there were still only about 10 girls waiting for the door. Soon it became busy and we were so lucky! Because at first only 20 people were allowed to enter the room and we were with those 20. I was able to grab some pretty cute things. This is my haul from that day: 
 Cute flower kimono (15 euros)
 Panter print espadrilles (5 euros)
 Golden minimalistic earrings (2 euros)
 Red lace detailed top (5 euros)
 Boots with fringes (10 euros)
More earrings! (2 euros) 

Wat vind jij van mijn aanwinsten?
What do you think of my purchases?


P.s. Vergeet niet om mijn win-actie te bekijken, doe jij al mee? 

16 opmerkingen

 1. Reacties
  1. Jaa he! Toen ik ze dag liggen moest ik ze ook direct hebben haha!

   Verwijderen
 2. Je espadrilles zijn zo leuk en helemaal voor die prijs!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Ik had ze al eerder op de site gezien maar vond het lastig om de juiste maat te kiezen toen. Nu heb ik ze en in een mat groter dan ik van plan was te bestellen en voor idd een heel leuk prijsje :D

   Verwijderen
 3. alles is best wel cheap en echt super leuk *_* ben benieuwd naar je outfits ermee <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjee :D Ik ben ook super blij met mijn aankopen. Komende week ga ik er outfits mee samen stellen~

   Verwijderen
 4. Wat een leuke dingetjes heb je gekocht! Lekker zomers en niet duur :) ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke items. Dat rode topje is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Omg, wat een koopjes! Ik zou willen dat ik daar was!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha jaa ik stond ook echt te kijken van de prijzen :D Vooral de schoenen voor 5 euro. Dat is toch te gek voor woorden eigenlijk haha!

   Verwijderen
 7. Oeh wauw, wat een leuke items allemaal! Die laarsjes<3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje :) Jaa ik kan niet wachten op ze straks in september (als het weer wat afkoelt) te combineren ~

   Verwijderen
 8. Wat een leuke spulletjes, vooral de rode top vind ik erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Karen, jaa die top is ook mijn persoonlijke favoriet :)

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!