Finaly It's Mine!

Het heeft even geduurd maar ik heb het eindelijk in mijn bezit! Het 'how to be parisian, wherever you are' boek :D De laatste tijd ben ik erg geïnteresseerd in alles wat met Parijs te maken heeft. Vooral de simpele maar toch ook krachtige en vrouwelijke kleding stijl van de Parisiennes en hun levenswijze vind ik interessant. Dit boek stond daarom al een tijdje op mijn verlanglijstje, maar telkens kwam het er niet van om het te kopen. Van Maikel kreeg ik het boek vorige week cadeau omdat ik alle examens van jaar 3 gehaald had. Ik was zo blij toen ik het boek in handen kreeg haha! Elke dag lees ik een stukje en al is het soms duidelijk met een korreltje zout geschreven, het is een erg leuk boek met mooie plaatjes en een interessante kijk op de levensstijl van de Parijse vrouwen. Veel meer ga ik er niet over vertellen maar ik kan het boek wel echt aanraden aan iedereen die van Parijs houdt en interesse heeft in de stijl van de Parisiennes~

It took a while but finaly the book is mine! 'How to be Parisian' was on my wishlist for quite some time now but because of exams and money I didn't get the chance to purchase it. I've been interested in the Parisian fashion and lifestyle since this spring and I just had to have this book. Reading it makes me even more excited to go to Paris in August. Though some parts are written with sarcasm and should not be taken that seriously, the book gives a good impression of the world the Parisian women live in. I'm not going to tell much more about it. I think it's a must read for every woman with some interest in the Parisiennes and their sense of fashion ;) ~


Follow

6 opmerkingen

 1. Leuk! Ik ga kijken of ik deze in de bieb kan vinden zodat ik hem lekker op vakantie kan lezen! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is zeker een aanrader! En goed idee om hem in de bieb te zoeken, daar had ik zelf nooit aan gedacht :)

   Verwijderen
 2. Lijkt me een tof boek! Ik vind hun kledingstijl vooral erg tof :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je hun kleding stijl al tof vind dan kan ik dit boek ook zeker aanraden! :)

   Verwijderen
 3. Tof zeg! Alleen het boek is al een plaatje. En wat goed dat je alles hebt gehaald, toppertje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa mooi he! Ik probeer er super voorzichtig mee te doen haha! En jaa ik ben echt blij. Had nog wel een herkansing maar gelukkig uiteindelijk ook die gehaald~

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!