Recent Illustrations

 Hee allemaal! Hoe is jullie eerste dag van de week verlopen? Die van mij redelijk rustig. Het kantoorleven kabbelt rustig voort, maar gelukkig heb ik qua sociaal leven de komende tijd een aantal leuke dingen op het programma staan. Zo ga ik woensdag met een vriendin sushi eten in Leiden, van het weekend zijn zowel mijn vriend als broertje jarig, dan het laatste weekend van augustus is Mysteryland en ga ik met moeder naar een museum, en ten slotte de 30ste nog naar een high tea in Hoorn. Allemaal super leuke dingen met een zomers tintje.

Vandaag wilde ik jullie weer een aantal van mijn meest recente illustraties laten zien. De laatste tijd probeer ik vaker mensen te tekenen en daarin een beetje mijn eigen stijl te vinden. Ik merk wel dat het steeds wat gemakkelijker gaat en begin het ook steeds leuker te vinden. Natuurlijk blijf ik daarnaast ook tassen en schoenen tekenen, want dat is een beetje mijn niche. Maar het tekenen van personen is een leuke afwisseling ;)

10 opmerkingen

 1. Prachtige illustraties! Zo gaaf als je dit kan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. Thanks Cassandra! leuk om al die positieve reacties te lezen ^^

   Verwijderen
 3. Wat mooi! I love de citroenjurk, dat geeft me echt een vakantiegevoel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Eline! <3 en ja he! Ik wordt ook helemaal vrolijk van die jurk

   Verwijderen
 4. Ze zijn leuk geworden! Die tekening met die kopjes is misschien toch wel mijn favoriet, maar dat kan ook door de (zomerse) kleurtjes komen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De coole schoenen die je laat zien

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!