Ik ben begonnen aan een Bullet Journal!

 Het is bijna bewonderenswaardig hoe lang iemand zoals ik, die gek is op lijstjes, het heeft weten uit te stellen om aan een Bullet Journal te beginnen. Op Instagram en Pinterest komen talloze meesterwerken voorbij en de behoefte om zelf ook een Bullet Journal te starten nam steeds meer toe. Eind juli hakte ik de knoop door en begon op een avond na werk aan de layout voor de maand augustus.

De allereerst maand in mijn Bullet Journal! Wat is het leuk om zo'n layout te maken zeg! Ik was verrast hoe lekker het is om te doodlen en de lijstjes in elkaar te zetten. Nu is het nog een kwestie van bijhouden, en tot nu toe gaat dat goed. Elke avond na werk pak ik het journal er even bij en vul ik de nodige lijstjes in. Het leek mij leuk om te laten zien hoe de eerste maand in mijn journal eruit ziet. Er staan nog geen gecompliceerde lijsten in want ik wilde rustig aan beginnen. Laten we een kijkje nemen:
1. De eerste pagina is eigenlijk een beetje de voorpagina van de maand, ik had die avond zin om cactussen te tekenen en besloot daarna dat het thema van de maand augustus; 'planten' werd.
2. Een maandoverzicht voor persoonlijke afspraken en mijn blogplanning.
 Dit vind ik tot nu toe de leukste pagina van deze maand: de habit tracker. Hier kan ik dagelijks bijhouden wat ik allemaal doe en vooral ook niet doe šŸ™Š
1. Het leek mij ook leuk om een pagina met doelen voor de maand te maken. Alleen wist ik er uiteindelijk minder te verzinnen dan gehoopt haha.
2. Dit is ook zeker een handige pagina omdat ik mijn bloginpiratie tot nu toe steeds random op losse blaadjes krabbelde.

Dat zijn de pagina's voor deze maand, naast de dagelijkse lijstjes maar die had ik nog niet gemaakt toen ik deze foto's nam. Aan het einde van de maand ben ik van plan een blogpost te schrijven over hoe het bijhouden is verlopen en wat ik van het Bullet Journal concept vind. Als het bevalt maak ik misschien iedere maand wel een artikel over de layout die ik dan weer heb getekend.

Houden jullie een Bullet Journal bij?

8 opmerkingen

 1. Ziet er mooi en overzichtelijk uit. Ik hou geen bullet journal bij. Misschien dat ik er ook ooit aan ga beginnen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Tot nu toe vind ik het echt fijn om elke avond eventjes de lijstjes bij te werken :) het geeft een goed overzicht van wat je dagelijks allemaal doet.

   Verwijderen
 2. Heel leuk! Ziet er al zo mooi uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk idee om ook zelf een Bullet Journal bij te gaan houden! Ik geniet altijd van die van anderen. Thanks for sharing

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben nog benieuwd hoelang ik het vol ga houden, maar tot nu toe bevalt het erg goed ;)

   Verwijderen
 4. Wat leuk! Die pagina met cactussen ziet er leuk uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!