OUTFIT | Ohhhh Sunny Days

 Wat fijn dat de zomer nog even terug is! De afgelopen dagen was het heerlijk weer en ook voor de komende week zien de voorspellingen er goed uit. Woensdag was het zelfs 27 graden en hebben we met mama, René en papa gebbqt en tot in de nacht in de tuin gezeten en gekletst. Op dat soort momenten hou ik echt van de zomer en hoop ik dat het in de maand september nog zo blijft 💛

Vandaag is Mysteryland en gelukkig schijnt ook nu de zon. Alleen ben ik er nog niet helemaal uit wat ik ga dragen. Het liefste een jurkje met spijkerjasje, maar in de avond koelt het snel af naar 17 graden dus ik weet niet of blote benen verstandig zijn. Hoewel ik er nu echt niet aan moeten denken om in een lange broek rond te lopen. Hmmm straks nog maar even alle opties naast elkaar leggen. Wat gaan jullie dit weekend doen? 
Blouse: Vero Moda
Broek: Ingni Japan
Tas: Michael Kors
Sandalen: Marc Fisher 

2 opmerkingen

  1. Gave outfit, dacht even dat het een rok was :) mooi iig, kan ook zo naar kantoor of naar een feestje, erg leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankje! ^^ En inderdaad bij foto's van voren lijkt het net een rok haha, was mij nog niet eerder opgevallen

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!