All black in summer

Het mag dan regenen en onder soms onder de 20 garden zijn, ik laat me niet kisten door dit herfstachtige weer en blijf lekker zomerkleding dragen! 💪😀Wel in dit geval gecombineerd met een trui, MAAR de korte broek en sandalen maken de look nog steeds zomers vind ik. Ik merk dat zelfs in de zomer ik vaak donkere kleding draag. Veel zwart, want dat is gewoon erg makkelijk, maar ook donker grijs en donker blauw.

Vanochtend keek ik in mijn kast en schrok ik van het aantal kleding dat op de planken ligt. Er is ZO VEEL dat ik niet heb gedragen deze zomer en sommige kledingstukken was ik gewoon vergeten... Dat geeft maar weer aan dat het met minder kleding ook prima te doen is. Dat is een goal voor de herfst: een aantal mooie stukken die ik echt leuk vind en verder niks in mijn kast. Hopelijk heb ik dan in de ochtenden geen kleding crisis meer, en kan ik gaan sparen voor designer tassen en schoenen 😋We gaan het zien! Het lijkt me een leuk onderwerp voor in mijn Bullet Journal. Maar voor nu probeer ik mijn hoofd nog bij de zomer te houden en te genieten van elke zonnestraal die er schijnt.

Heb jij ook zoveel kleding die je eigenlijk nooit draagt? 
Zo ja, wat doen je ermee?
Trui: Zara
Shorts: Zara
Tas: H&M
Sandalen: Marc Fisher 

1 opmerking

  1. Ik heb ook wel kleding die ik niet veel draag dus dat wordt een leuke uitdaging om deze leuk te combineren. Ik vind de trui die je draagt echt top!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!