3 nieuwe hoesjes voor mijn Iphone

Onze telefoons zijn tegenwoordig veel meer dan alleen een middel om mee te communiceren, het zijn accessoires die we elke dag bij ons dragen. Twee van de drie keer hebben we onze telefoon in de hand om zo snel mogelijk op berichtjes te kunnen reageren. Het is dan natuurlijk wel fijn als je telefoon naast beschermd, er ook nog eens leuk uitziet. Immers loop je er voor het grootste gedeelte van de dag mee in het zicht. In samenwerking met Hoesjes Outlet koos ik drie hoesjes die je kunt gebruiken voor verschillende momenten.Want een beetje afwisseling is wel zo leuk.
 Goed, ik ben gek op katten en draag de laatste tijd veel zwart dus dit hoesje kon ik echt niet laten liggen. Het is leuk om een hoesje zoals dit om je telefoon te hebben als je outfit verder redelijk neutraal is en je het geheel wat speelser wilt maken.

De print zit goed op het hoesje en een pluspunt is dat het een buigzaam hoesje is zodat je hem makkelijk om je telefoon kan doen.
 Het is nog lang niet zo ver, maar hoe leuk is het om dit hoesje tijdens de december maand om je telefoon te dragen! Als je dan nog niet in de kerstsfeer komt dan weet ik het ook niet meer. 
 Het design is 3D en op het hoesje geplakt. Naar mijn idee zit alles stevig vast, maar mocht je ineens een steentje verliezen dan zit er bij het hoesje een zakje met reserve steentjes en lijm. Erg netjes dat ze dat erbij leveren. Het is wel een hardcover hoesje dus je kunt het niet buigen, maar ondanks dat kreeg ik het redelijk makkelijk om mijn telefoon.
Dit vrolijke hoesje is perfect voor een avondje uit of als je naar een feestje gaat. Ik hou van deze rosé gouden kleur 💝De snippers zitten in het hoesje verwerkt waardoor ze niet kunnen beschadigen en ook dit hoesje is flexibel.

Ik ben echt blij met deze nieuwe hoesjes en denk dat ik ze komende maanden zeker veel ga gebruiken! Meer hoesjes voor de Iphone 7 kunnen jullie hier vinden. 

Wat voor hoesje draag jij nu om je telefoon en welke van bovenstaande is je favoriet?

2 opmerkingen

  1. Oh dat Kerst hoesje vind ik zo leuk! Op dit moment heb ik eentje van Primark om mijn telefoon zitten, met cactussen erop.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaa schattig he! Jammer dat het nog een beetje te vroeg is om aan kerst te denken ;) En cactussen zijn ook leuk! Lekker zomers

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!