MYSTERYLAND '17

 Afgelopen zaterdag vond het jaarlijkse festival Mysteryland weer plaats, en ik was er voor de derde keer op rij bij. Het was weer een topdag! Heerlijk weer, goeie muziek, leuke mensen en de perfecte sfeer. Ik ben totaallll geen fan van uitgaan, maar festivals vind ik geweldig 💖Iedereen komt daar echt voor de muziek en om lekker te dansen. Mensen zijn (over het algemeen) vriendelijke tegen elkaar en iedereen doet gewoon lekker zijn ding.

Dit keer was het extra leuk omdat de groep waarmee we gingen zich makkelijk opsplitste en ik met Maikel en Zafer andere podia dan de gebruikelijk Main Stage en Qdance kon bekijken. We kwamen per ongelijk bij een silent disco terecht, wat echt grappig was om eens mee te maken. Ook waren de stages Cocon en Elrow echt leuke ontdekkingen. Dat is meer deephouse en een soort van trance muziek maar zo lekker om naar te luisteren en op te dansen. De sfeer vooral ook in de tent van Elrow was heel tof! We sloten de dag af door de laatste optredens van de Main Stage te bekijken en de vuurwerkshow bij Qdance bij te wonen. Het was gewoon echt top! Zijn jullie wel eens naar een muziekfestival geweest? 
 👫💙
 Elrow 
Silent Disco 
Diepe concentratie 😋
 Main Stage eindshow
Yesterday is history
Today is a gift
Tomorrow is a mystery

6 opmerkingen

 1. Ik weet niet of het mijn ding zou zijn, maar zou wel eens een festival willen meemaken ^^ Het ziet er iig heel gezellig uit!
  En een silent disco lijkt me ook wel grappig om mee te maken :p

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was echt super gezellig :D en er zijn tegenwoordig zoveel festivals in Nederland dat er denk ik voor ieder wel wat wils is ;) Silent disco is echt een aanrader om eens mee te maken, zo grappig om ook te zien van buitenaf

   Verwijderen
 2. Leuk! Ik was een heel weekend op Mysteryland en het was echt geweldig. Was wel helemaal kapot en ben nu pas weer een beetje bijgekomen..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat je er ook was!! Ik vond het ook echt geweldig maar was na 1 dag al helemaal kapot haha, kan me goed voorstellen dat je nog aan het bijkomen bent van het hele weekend

   Verwijderen
 3. Ik ben er 2 keer geweest en vond het een gaaf festival, zelfs die ene keer dat ik tot aan mijn knieën onder de blubber zat door het slechte weer :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahh leuk dat je er ook bent geweest! :D Haha wow tot aan je knieën dat is best heftig. Tot nu toe heb ik elk jaar echt geluk gehad met het weer, hopelijk blijft dat zo ;)

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!