Outfit: between summer and fall

 Tijd om weer een outfit te delen! Ik vind het echt leuk dat het maken van outfit foto's weer een beetje een gewoonte is geworden. Als een outfit foto-waardig is dan vraag ik, nadat ik uit werk kom, aan mijn vriend of broertje direct even om wat foto's te maken. Nu dat het elke avond nog zo lang licht is gaat dat ook makkelijk. Als het straks om 18:00 weer donker is dan zal ik minder vaak outfit foto's kunnen maken... Maar dat duurt gelukkig nog eventjes!

Eerst vond ik deze outfit een beetje 'too much' omdat er zowel streepjes als print in zit. Maar uiteindelijk ben ik toch blij dat er foto's van zijn gemaakt, want het is weer een beetje anders dan mijn vorige outfitd 😉 Wel weer veel donkere kleuren haha, ik denk dat ik maar moet gaan accepteren dat zwart een nieuwe favoriete kleur van mij is. Wat is jou favoriete kleur van dit moment?
Blazer: H&M
Shirt: H&M Conscious 
Broek: Bershka
Sandalen: Marc Fisher
Tas: H&M

6 opmerkingen

 1. You look good in this look between summer and fall :)
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  www.dressedwithsoul.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke outfit! De print en de streepjes storen zeker niet. Mijn favoriete kleur is plots geel geworden, ik heb er echt een liefde-haat relatie met dat kleur, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Cassandra! het viel mij ook uiteindelijke mee met de twee prints bij elkaar :) En ohhh geel is ook echt zo'n toffe kleur maar zo lastig te combineren ook! Snap dat je daar een haat-liefde verhouding mee hebt ;)

   Verwijderen
 3. Leuke outfit, die broek is gaaf zeg. Het shirtje vind ik ook leuk.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!