New From Ted Baker

Voor mijn verjaardag kreeg ik een Fashioncheque van mijn tante en van een vriendin een Bijenkorf cadeaubon. Toen ik met haar afgelopen woensdag in Utrecht ging shoppen brachten we direct ook een bezoekje aan de Bijenkorf en bleven we weer eens bij Ted Baker hangen. Ik blijf dit een leuk merk vinden, de bloemenprints zijn altijd zo vrolijk en mooi. Mijn oog viel op een etui en een telefoonhoesje en na een korte overweging besloot ik om ze te kopen.
Tadaa! Dit zijn ze 👆😊
Het design op dit telefoon hoesje is zo mooi! Ik hou van de zachte pastel kleuren.

Ik heb het hoesje nu een paar dagen om mijn telefoon en het bevalt erg goed. Het hoesje is wat ruwer, dus je hebt niet het idee dat je je telefoon snel zal laten vallen. Ook is de rand van het hoesje wat hoger dan het scherm van de telefoon, waardoor er minder snel krassen op het scherm komen als je de telefoon neerlegt. 
Het etui kocht ik in klassiek Ted Baker design. Het is een stevig etui met meer ruimte dan ik in eerste instantie dacht dus dat is zeker een pluspunt :) 

Ik ben erg blij met mijn nieuwe Ted Baker aanwinsten 💕

Hebben jullie iets van Ted Baker? 
Wat vinden jullie van dit merk? 

6 opmerkingen

 1. Super mooi hoesje en etui! Het strikje van Ted Baker vind ik altijd zo schattig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Mylou! Jaa he, daar ben ik ook fan van , het klassieke design <3

   Verwijderen
 2. Superleuke items heb je gekocht, mooi hoesje! :)

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ted Baker is zooo'n leuk merk!! Allebei je items zijn zo cute <3

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!