Smullen Op Haarlem Culinair

 Oeps, ineens gaan de dagen dan weer erg snel en nu is het alweer 4 dagen geleden sinds mijn laatste blogpost. Gelukkig heb ik vandaag weer de tijd om wat te schrijven :) 

Op 6 augustus ben ik samen met Charlotte naar Haarlem Culinair gegaan. Ik was hier zelf nog niet eerder geweest, ondanks dat het ieder jaar in Haarlem plaatsvind. Dit keer leek het mij wel erg leuk om te gaan en ik moet zeggen dat het voor herhaling vatbaar is :)
Haarlem Culinair wordt ieder jaar in augustus gehouden om de Grote Markt in Haarlem en duurt 4 dagen. Tijdens dit evenement is de Grote Markt volgebouwd met eettentjes van verschillende Haarlemse restaurants. Speciaal voor Haarlem Culinair hebben deze restaurant kleine gerechtjes samengesteld om hun veelzijdige keuken te promoten. Ik dacht van te voren dat de gerechten erg duur zouden zijn, maar dit viel mij erg mee. De prijzen lagen tussen de 4 en 7 euro per gerecht, en na 4 gerechtjes zat ik behoorlijk vol ;) 

Nu ik de foto's terug kijk hebben we eigenlijk heel netjes een voorgerecht, hoofdgerecht en toetje uitgekozen (en ook in die volgorde). 
Voorgerecht: Tonijn sashimi  
Hoofdgerecht: Spicy hotdog (en een cocktail burger maar daar had ik geen foto van)
Dessert: Bueno ijs met rode vruchten

We hebben heerlijk gegeten, gedronken en bijgekletst. Volgend jaar ga ik zeker weer~

Zijn jullie al eens naar Haarlem Culinair of een soortgelijk evenement geweest? 

1 opmerking

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!