Mijn Schoenen Collectie Anno 2016

 Toen ik een week geleden vroeg wat jullie ervan zouden vinden als ik een blogpost zou schrijven over mijn schoenencollectie, waren de reacties positief :) Dus bij deze, een overzicht van de 20 paar schoenen die ik op dit moment in mijn bezit heb. Sommige schoenen zijn al bijna 5 jaar oud en andere heb ik recent aangeschaft. Hoe dan ook, elke schoen heeft zo zijn verhaal en dat wilde ik met jullie delen ;)
1. Tijgerprint espadrilles, 2 jaar geleden gekocht bij de uitverkoopt van Loavies in Amsterdam. Ik had het laatste paar en ze waren precies mijn maat, luckkyy!
2. Instappers van de Van Haren, zo'n 5 jaar geleden gekocht in Maastricht. Opmerkelijk is dat dit de enige schoenen in mijn collectie zijn in maat 36, maar ze zitten als gegoten ;)
3. Deze loafers kocht ik afgelopen november in Selfridges in Londen toen ik mijn vriendin Isabelle daar bezocht. 
4. Deze sandalen met hak zijn de allernieuwste aanwinst van mijn schoenencollectie. Na lang zoeken en nergens de juiste maat gevonden te hebben, had ik het eigenlijk al opgegeven dat ik deze schoenen ooit zou dragen... maar Daantje en Nikkie vonden ze op Wehkamp in alle maten en gaven ze aan voor mijn verjaardag :D Echt een leuke verrassing. 
5. H&M hakken van bijna 6 jaar oud! Ik kocht deze hakken toen ik nog op de HAVO zat, dat waren de eerste hakken die ik aanschafte en ik kon er voor geen meter op lopen haha. Om eerlijk te zijn heb ik er nog steeds moeite mee :P Dus zo heel af en toe draag ik ze en daarom blijven ze nog zo mooi ;)
6. Hakken van de Bershka, 3 jaar geleden gekocht in Maastricht en sindsdien zijn dit mijn standaard hakken voor uitreikingen, mondelingen en kerstfeestjes :P
7. Sandelen van de Van Haren. Dit is de derde zomer dat ik ze draag en ik merk dat ze nu wel echt aan hun einde komen. Dus volgende zomer wordt het tijd voor vervanging~
8. Ook nieuw deze zomer, de Adidas Superstars die ik op Marktplaats kocht voor maar 33 euro. Ik was er al zoooo lang naar op zoek. Perfect voor mijn reis naar Japan want ik heb zojuist ontdekt dat mijn zooltjes erin passen.
9. Allstars die ik vorig jaar voor mijn verjaardag kreeg van papa en Nikkie. Ik heb ze zoveel gedragen het afgelopen jaar dat ze er een beetje uitgelopen uitzien haha.
10. Deze Nike Air Max waren de schoenen die ik droeg tijdens mijn stage in Japan. Ze lopen zo lekker en gaan elke keer als ik naar het buitenland ga mee :)
11. Deze witte Nike Airforce 1 heb ik van mama gekregen twee jaar geleden en zijn erg fijn voor in de herfst als het wat kouder wordt aan de enkels.
12. De derde nieuwe aanwinst van deze zomer, creepers van Omoda. In Middelburg waren ze in de uitverkoop en toen kon ik ze echt niet laten liggen.
13. Nog een paar creepers, maar deze zij n van de H&M en al 5 jaar oud. Ik weet eigenlijk niet waarom ik deze schoenen zo weinig draag want ze zijn echt leuk haha. Teveel andere opties denk ik :P
14. Tijdens mijn middelbare school tijd waren Vans helemaal in. In had toen een deal gemaakt met mijn vader dat als ik een voldoende zou halen voor een Franse toets, ik een paar Vans uit mocht zoeken. En dat waren deze.
15. Nog een paar Vans maar dan meer recent. Ik vind de kleur erg mooi en ben er dan ook best wel zuinig op. 
16. Bruine laarzen van Van Haren die ik ook al 4 a 5 jaar heb. De eerste laarzen met hak die ik comfortabel vond lopen. 
17. Hoge zwarte laarzen van Van Haren die ik in Zeeland kocht drie jaar geleden. Ik vind ze nog steeds fijn maar wel altijd lastig te combineren. 
18. Korte zwarte laarsjes van het merk Mysty Women. Ik kocht deze laarsje in een warenhuis in Matsumoto tijdens mijn studiestage. Beste aankoop van die stage, want ze zitten nog steeds heerlijk.
19. Korte bruine laarsjes van Loavies die ik tijdens de uitverkoop in Amsterdam voor maar 5 euro kocht.
20. Beige laarzen waarvan ik niet meer weet wat het merk is omdat ik ze al zoooo lang heb. In 3 havo heb ik ze volgens mij gekocht, want ik weet nog dat ik ermee door de gangen van school liep en mij zo awkward voelde. Ik vond de hak namelijk toen erg hoog en dacht dat ik er raar op liep haha. 

Dat waren alle verhalen achter mijn schoenen haha. 
Naar mijn idee kan je nooit genoeg schoenen hebben, er zijn zoveel verschillende gelegenheden waar verschillende schoenen bij passen. Bovendien kan een paar schoenen je outfit extra flair geven en het tot een mooi geheel vormen. 

Hoeveel paar schoenen heb jij?


8 opmerkingen

 1. Leuke schoenen! Vooral je hakken, laarzen en loafers van Selfridges.
  Ik heb geen idee hoeveel paar schoenen ik heb. Ik durf ze niet te tellen haha. Maar ik denk dat het er rond de 30 zijn:-O

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjee Dalinka :) En wowww dat is ook niet niks haha! Maar een vrouw kan nooit genoeg schoenen hebben ~

   Verwijderen
 2. ohmygosh je hebt zo veel en zoooo mooi allemaal :D ik heb 4 paar schoenen HAHAH no joke ;^;

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. aww dankjee <3 haha! Als ik zou investeren en echt dure en merk schoenen dan zou ik er ook maar 4 hebben hoor. Dat maakt het kiezen wel makkelijker ;)

   Verwijderen
 3. Ik vind vooral je hakken, creepers & Nike / Adidas schoenen heel leuk! Zelf draag ik geen hakken maar ik vind ze wel altijd heel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een verschrikkelijk lelijke schoenen zeg

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!