Mysteryland 2016

Afgelopen zondag 28 augustus bezochten Rachelle en ik Mysteryland 2016. Dit was de tweede keer dat we naar dit festival gingen en het was weer geweldig! Even leek het erop dat het een regenachtige dag zou worden, maar uiteindelijke brak de zon door en hebben we heerlijk kunnen dansen en genieten van de toffe optredens :D
 We kwamen rond half 2 aan en bezochten eerst de Heineken stage. Daar hing al een goed sfeertje en konden we mooi even inkomen ;) 
 Daarna was het tijd om een kijkje te nemen bij de Main Stage, want daar trad de Jeugd Van Tegenwoordig op en die wilden we graag zien. Meestal vind ik rappers niet zo goed live, maar de Jeugd Van Tegenwoordig maakt er echt een feestje van. Ze zongen dit keer ook meer bekende nummers, en lekker mee kunnen brullen is natuurlijk altijd goed ;)

 We namen een kleine pauze bij de Qdance stage, dit is de stage voor hardcore. De muziek vind ik eigenlijk 10x niks, maar het was wel vet om even te kijken naar de gekte van alle springende mensen. 
 Zo klinkt het bij Qdance haha! Ongelooflijk dat sommige mensen daar de hele dag kunnen staan.
 Hoe meer lichtjes, hoe meer sfeer. Rond 20:00 begon het optreden van Martin Garrix. Ik wilde hem heel graag een keer live zien en zijn optreden was tof, maar helaas was het super druk en daardoor konden we soms lastig dansen... Dat was even wat minder. 
 Na Martin Garrix wilden we eigenlijk alvast naar Qdance gaan om daar het laatste uurtje door te brengen, maar toen begon Diplo en die was echt te goed om de Main Stage te verlaten. Dit keer stonden we achteraan, omdat we al onderweg naar Qdance waren, en daar hadden we alle ruimte! Dat was echt perfect, we hebben daar zo heerlijk gedanst :D
 Een kwartier voor het einde gingen we toch nog naar Qdance. De afsluiting daar is namelijk altijd erg spectaculair met lichten en vuurwerk. 


We hebben het erg naar ons zin gehad en naar mijn idee was dit de perfecte afsluiter van de zomer in Nederland :) 

Ben jij wel eens naar Mysteryland geweest? 

1 opmerking

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!