Saturday's Party

 Zaterdag 20 augustus vierden we de verjaardagen van Maikel (25) en Joost (20). Het was een geslaagde dag met heerlijke taarten, veel zon en gezellige visite :) 
 De verhalen achter de taarten:

1. De Cheesecake: Bij onze oom en tante hadden we de lekkerste heesecake op aarde geproefd en die wilden we ook graag op de verjaardag van Maikel en Joost uitdelen. Aangezien er zo'n 20 mensen zouden komen en we verwachten dat deze cake wel populair zou zijn onder de mensen, was het plan om drie cheesecakes te halen. Echter, bij bestellen schrokken we nogal van de prijs: 75 euro!!? dat is niet niks. 25 euro per cheesecake dus... dat was even schrikken en uiteindelijk hebben we er maar eentje besteld, haha. Het is alsnog behoorlijk prijzig voor een taart vind ik, maar in dit geval was het het meer dan waard ;)
De cheesecake hebben we besteld bij een lunchtentje in de Kleine Houtstraat in Haarlem genaamd: Klein Parijs.

2. De Red Velvet cake: Een taart bestellen is makkelijk, maar het is ook leuk om iets zelfgemaakt uit te delen :) Ik besloot om nog een keer de Red Velvet cake te bakken omdat deze vorige keer zo goed was bevallen. Alles ging liep op rolletjes, totdat ik de cake in de oven wilde zetten en uit het niets de bodem eruit viel..... Ja je leest het goed, de kartonnen bodem dat het beslag bij elkaar moest houden brak en alles viel op de grond :') Ik moest snel handelen en heb daardoor nog een deel van het beslag kunnen redden. Het resultaat was een twee-keer-zo-dunne cake haha! Maar hij smaakte gelukkig wel prima.

3. De Appeltaart: Op het moment dat de de Red Velvet cake ten onder ging (letterlijk), waren Maikel en Joost in de stad om de cheesecake op te halen. Zij zijn toen nog snel naar de Hema gereden om een appeltaart te kopen voor het geval dat de Red Velvet cake het niet zou redden ;)

Zo zie je maar weer dat achter elke taart een verhaal schuil gaat ;)
 Mijn outfit van die dag :)
De mannen zijn verwend met verschillende dranken waaronder een aantal bijzondere whiskey's 
 <3
Smilleeee haha! 
Met Daantje, Joost, Loren en Ilse.

In de avond kwamen er nog vrienden van Joost en Maikel langs en hebben we het feestje nog even doorgezet. Wat mij betreft is zo'n verjaardag als dit zeker voor herhaling vatbaar ;)

1 opmerking

  1. Wat zonde van de red velvet cake, maar gelukkig was ie niet helemaal verloren. De cheesecake ziet er ook erg goed uit! Nu heb ik helemaal geen trek in taart hoor...;-) Leuke outfit had je aan!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!