Mijn 23ste Verjaardag

 Op 29 juli vierde ik mijn 23ste verjaardag :) In de ochtend kwam de familie langs en daarvoor hadden ik en Joost twee taarten gebakken: een Red Velvet taart en een Oreo cheesecake. Helaas was de cheesecake wel een beetje mislukt... We hadden een recept gebruikt van de AH maar de hoeveelheden klopten volgens ons totaaaal niet. Veel te weinig monchou en geen vanille extract of suiker (hoe krijg je dan de zoete smaak??). Maar goed, uiteindelijk hadden we zelf nog wat suiker er doorheen gegooid en toen smaakte het wel aardig ;) 
 Ik heb veel leuke cadeautjes gekregen (aan het einde van dit artikel staat een overzichtje), waaronder het boek La Parisienne en een bodyhoop van mama en René. We konden in het begin lekker buiten zitten, maar na een tijdje begon het te regenen dus verhuisden we naar binnen. 

Rond half 5 kwamen vrienden langs en al snel vertrokken we naar La Cubanita. Ik was van te voren een beetje nerveus omdat de recensies op internet niet echt goed waren... Maar bij ons liep alles gelukkig prima :) Lekker gegeten en gedronken. Vooral de Sangria was heerlijk! 

 Na La Cubanita gingen we door naar de Polobar. Daar hebben we de rest van de avond doorgebracht. Ik was er zelf nog nooit eerder geweest maar vond de muziek leuk en het was ook niet super druk waardoor we makkelijk konden dansen en ons gang konden gaan :) 

Zoals ik al zei heb ik veel leuke cadeaus gehad. Ik zet ze even op een rijtje: Ici Paris cadeaubon, de bodyhoop, Victoria's Secret parfum en bodylotion, waterverf, een goeie kwast, kleurpotloden, Fashioncheque, een horloge, La parisienne, de Glamour en de Britse Vogue. 
Van Maikel kreeg ik dit mooie horloge <3 Hij wilde per se iets kopen wat niet op mijn lijstje stond, dat vind ik zo lief. Hij heeft er dus echt over nagedacht :) 

Ik heb echt een ontzettend leuke dag en avond gehad! Zo wil ik mijn verjaardag wel vaker vieren ;)

13 opmerkingen

 1. Gefeliciteeeeeerd!! Die taart ziet er echt lekker uit :) Wel raar dat de hoeveelheden niet kloppen.. Zoiets hoort toch gewoon goed te zijn? Je hebt trouwens echt leuke dingen gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedanktt :) Jaa dat was inderdaad een beetje raar maar het gebeurd wel vaker bij de recepten van de AH helaas, dus pas daarmee op ;)

   Verwijderen
 2. Late gelukkige verjaardag! Bij die taarten had ik wel mee aan tafel willen schuiven ;-) Leuk zo een beautypakket van Victoria's Secret!

  x karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! En jaaa zo'n VS pakket is altijd goed :D Het luchtje ruikt echt heerlijk.

   Verwijderen
 3. Nog gefeliciteerd meid! Wat ontzettend lief van Maikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog gefeliciteerd meid! Wat ontzettend lief van Maikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oooh nog een late gelukkig verjaardag! En het zag er een heerlijk dagje uit! Wel jammer dat dat recept niet klopte...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjeee :) Jaaa ondanks dat het recept niet klopte was het wel een erg geslaagde dag verder

   Verwijderen
 6. AH doet wel vaker rare dingen met recepten heb ik gemerkt. Ik geef er daarom altijd een eigen draai aan. De taarten zien er wel erg lekker uit! Zo te zien heb je een erg leuke verjaardag gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he! dat heb ik ook gemerkt. Het is ook flauw dat ze reacties hebben uitgeschakeld en je daarom alleen een aantal sterren kan geven. Met drie sterren durfde ik het risico wel te nemen maar toch was het niet goed :') Verder was het een erg leuke verjaardag haha!

   Verwijderen
 7. Ziet er heeel gezellig uit en wat een leuke cadeaus!!<3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, wat zag dat er gezellig uit! Zo'n taart mag je ook wel eens voor mij maken! De cadeaus zijn ook echt stuk voor stuk erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!