3x Nieuwe Schoenen

 Ik weet niet precies hoe het zo gekomen is, maar binnen drie weken had ik ineens drie paar nieuwe schoenen in mijn bezit haha! Vandaag wil ik jullie graag mijn nieuwe aanwinsten laten zien, want drie paar dat is natuurlijk niet niks ;) 

Ten eerste de platform sneakers op het plaatje hierboven. In Middelburg zagen Daantje en ik ze staan bij de Omoda en ik was direct verliefd. In de Van Haren had ik ook al dit soort sneakers gezien maar daar hadden ze natuurlijk mijn maat niet meer. Bij de Omoda wel EN ze waren ook nog eens in de uitverkoop! 

Voor de grap keek ik twee dagen na het kopen van de platform sneakers op Marktplaats en daar zag ik de Adidas Superstars staan voor maar 37 euro. Deze sneakers staan al meer dan 2 jaar op mijn wishlist en voor deze prijs moest ik gewoon wel reageren. Tot mijn verbazing lukte het zelfs nog om de schoenen af te dingen naar 30 euro (incl. verzending). Ik werd er alleen wel een beetje nerveus van, want wie weet was ik nu wel opgelicht en zouden de schoenen nooit bij mijn huis aankomen. Gelukkig was dat niet het geval ;)
En dan last but not least deze mooie sandalen van de Van Haren. Ook deze schoenen had ik al een tijdje op het oog, maar waar ik ook ging (Haarlem, Amsterdam, Middelburg) nergens was mijn maat nog verkrijgbaar. Ik had dus zoektocht dus al opgegeven, maar Daantje en Nikkie niet! Zij vonden ze in alle maten op Wehkamp en bestelde de schoenen voor mijn verjaardag. Wat was ik verrast toen ik ze uitpakte haha! Ze zijn zo tof~

De komende tijd mag ik van mezelf geen schoenen meer kopen. Voorlopig heb ik daar ook geen behoefte meer aan denk ik, dus dat is mooi ;) In totaal heb ik nu zo'n 18 paar schoenen! Misschien dat ik daar binnenkort wel een aparte post over ga maken. Zouden jullie dat leuk vinden? 

12 opmerkingen

 1. Een schoenen stash lijkt me erg leuk om te zien!
  Die sandalen zijn trouwens echt prachtig :D Binnenkort ook maar eens bij Van Haren gaan snuffelen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Okee leuk om te horen :D Dan komt er binnenkort een artikel over mijn schoenen collectie online ~ En jaa Van Haren heeft eenbest leuke collectie nu :) Kan zeker aanraden om even te gaan kijken

   Verwijderen
 2. Dat soort schoenen moet je nóóit via marktplaats kopen! Daar zijn heel veel verkopers die namaak Superstars via Aliexpress hebben (in)gekocht. Ze lijken heel veel op de echte (dat is ook de bedoeling, haha) maar zijn net iets anders. Zijn de veters heel dun en gaan ze snel stuk? Is de binnenkant goed afgewerkt? Als alles wel goed is dan heb je gewoon de echte gekocht :)

  Zelf had ik een jaar geleden Superstars via Aliexpress gekocht en een half jaar later toch de echte. Niemand viel het op dat ik eerst niet de echte droeg, maar zelf merkte ik het wel.

  En ja, het lijkt me leuk als je je schoenencollectie laat zien! Wow, 18 paar schoenen is echt veel. Zelf heb ik 3 paar schoenen :P Ik denk dat ik binnenkort ook even ga kijken voor platform sneakers, die zijn echt leuk!

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Alles zat erbij, de doos, kaartjes eraan. Dus als het een namaak is dan krijgen ze van mij een applaus want dan lijkt het mega echt haha! De veters zijn ook prima. En ach als toch niemand het verschil ziet dan boeit mij het ook niet zo ;) al zal ik het dan over een half jaar ook wel merken aan de kwaliteit maar dat zien we dan wel weer~

   En nog een voorstander van de schoenen collectie post, leuk! Platform sneakers zie je nu echt overal, die die vind je zo ;)

   Verwijderen
  2. Oh, dan zijn ze wel echt hoor! Bij mijn neppe schoenen zaten inderdaad geen kaartjes, helemaal niks.

   Ik wilde laatst langs van Haren voor die platform schoenen, maar heb dat nog niet gedaan. Binnenkort alsnog even langsgaan dus :) (Hopelijk hebben ze deze bij ons wel)

   Liefs!

   Verwijderen
 3. Omg jij mazzelkont<3 ik zoek al heel lang naar nieuwe schoenen, ze zijn bijna allemaal (Echt bijna allemaal) kapot of versleten en ik heb nodig variatie-schoenen nodig want ik draag daardoor nu dus bijna altijd dezelfde. Ik ben alleen nog niet geslaagd, ik zoek wel echt schoenen zoals paar 1 of paar 2 bij jou, die zijn echt super mooi. Dus uuh Omoda en Marktplaats? Marktplaats o.O wauww~

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ohh dan wordt het wel weer eens tijd ;) Ik kan Van Haren aanraden, of Omoda inderdaad. Maar Omoda is buiten de Sale wel duur vind ik. Marktplaats zou ik alleen gebruiken als je specifiek naar iets op zoek bent, en zoals Eva hierboven in haar comment al zei: pas op met neppers.

   Verwijderen
 4. Die sandalen zijn helemaal mijn smaak! Wat een geluk dat je ze nog voor je verjaardag hebt gekregen! Die 1e paar schoenen zie ik opeens over, maar ik weet niet zo goed wat ik ervan vind. Dat zijn schoenen die ik bij anderen heel leuk vind, maar bij mezelf niet vindt staan. Heel fijn dat ze in de uitverkoop waren! En een schoenen stash lijkt me heel leuk om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hihi ze zijn leuk he ^^ nu moet het alleen nog even stoppen met regenen, dan kan ik ze tenminste aan haha. Ik twijfelde eerst ook over de platform schoenen maar toen ik ze aanhad was ik toch verliefd ;) En schoenen stash post komt binnenkort online

   Verwijderen
 5. Zo slaAG je nooit en zo heb je er ineens drie :p ik vind die platform schoenen zo vet. Ik zag in Sevilla een leuk paar in het licht grijs, maar ik vond die kleur toch niet heel handig in ons regenachtige landje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha ja echt he! En dan te bedenken dat ik waarschijnlijk over een paar weken ga beginnen aan mijn herfst garderobe en daar horen natuurlijk wel een paar laarsjes bij ;)

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!