De Bodyguard

 Op 27 juli ging ik samen met Ineke naar de musical De Bodyguard in Utrecht. Dit was haar verjaardagscadeau aan mij en het was zeer geslaagd. We kwamen rond 4 uur aan in Utrecht en nadat we hadden ingecheckt bij het hotel, liepen we de stad in. 
 We wilden graag aan de grachten dineren, maar helaas regende het behoorlijk dus gingen we toch maar binnen zitten. Het eten was erg lekker :) Na het diner gingen we snel weer richting het hotel, want voor de musical wilden we ons nog omkleden.
 Ik had dit jurkje op de Ijhallen gekocht en die kon ik dus meteen aan.
We hadden zoveel geluk dat het hotel om de hoek van het Beatrixtheater ligt. Het regende namelijk nog steeds toen we om 20:00 naar het theater liepen renden. 
 Ik vond de musical erg geslaagd! In het begin was het wennen aan het harde geluid en alle felle lichten, maar dat werd gelukkig steeds beter. De musical is gebaseerd op de gelijknamige film, maar die had ik nog nooit gezien. Gelukkig maakte dat niks uit want het verhaal was prima te volgen en de muziek kende ik al wel (wie niet haha). Dat maakte het extra leuk. 
De volgende ochtend hebben we heerlijk ontbeten in het hotel. Er was zo veel keuze van broodjes, cakejes, yoghurt ect. Moeilijk om je dan in te houden haha. 

Na het ontbijt was het tijd om uit te checken en gingen we weer richting huis. 
Het was erg gezellig, zeker een mooi cadeau :)

2 opmerkingen

  1. ah die musical is super leuk! Ik ben er ook heen geweest :) Wat leuk dat je dat van haar hebt gekregen! En lekker ook een hotel, dan hoef je niet 's avonds laat nog helemaal terug.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb ook erg genoten van ons uitje, mooie plaatsen in theater, mooie voorstelling, heerlijke bedden en lekker uitgebreid ontbijt in Hotel NH. Voor herhaling vatbaar :)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!