@fashionillustrationsbyme

 Het duurde even, maar hier ben ik weer met een nieuwe update over mijn tekeningen. Ondertussen vind ik steeds beter mijn routine in het invullen van de dag. Ik probeer zo'n twee a drie illustraties per dag op papier te zetten en ik merk dat dat steeds gemakkelijker gaat :) Ook merk ik dat ik het water-verven onder de knie begin te krijgen EN ik heb zelfs mijn eerste samenwerking bijna afgerond (daar wil ik binnenkort een artikel aan wijden). Na mijn vakantie in Japan wil ik het nog wat serieuzer gaan aanpakken met visitekaartjes en een Engelse website, maar voor nu houd ik het nog even bij Instagram. Je kunt mij volgen via: @fashionillustrationsbyme
 Soms is het heerlijk om weer even een strakke tekening te maken met markers ;)
 Dan weer over op waterverf voor de beroemde Stella McCartney platform schoen, lekker kleurrijk
 Om vervolgens weer een basic Levi shirt te schetsen 
En deze post eindig ik met mijn meest recente creatie: espadrilles van Fab by fabienne. Zo leuk met dat croissantje :) 

Dat is het voor nu. Welke tekening is vindt jij het leukste?

6 opmerkingen

 1. Leuk dat je hier weer eens over schrijft! Ik vind het levi's shirt het leukst :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is de bedoeling dat ik er vaker over ga schrijven haha ;) Dankje!

   Verwijderen
 2. Ik vind ze allemaal even mooi maar als ik er dan toch 1 moet kiezen dan ga ik ook voor het Levi shirt. Die is echt top. (daarna alle schoenen)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Het Levi shirt is populair haha! Die wordt over het algemeen veel gedragen nu door jongeren :)

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!